Navštíveno 1330x

není potřeba komentář, sice to není čech ani slovák, ale o něm mohu říci že má opravdu talent.
perfektní!!
viz video:
[ Link ]

22.11.2011, 18:04 |
dolph mladá se do něj zamilovala :)
ale je fakt super
já to viděl snad už 10x, jsem koukal že ani nemrká, když se na něj člověk zasoustředí tak fakt ty pohyby to je mazec.
cca před 14 dny jsou brouzdal na youtube a narazil jsem na Ataie....je škoda, že tohle číslo už předváděl v taletnu na Ukraině...tzn. věděl sem přesně co bude dělat
to jak tancoval v prvním kole bylo x krát lepší
....ale je to borec!!!
jj, preju mu aby vyhral, ikdyz jsem proti startu prislusniku cizich narodnosti v "narodni CS soutezi"... :-)

22.11.2011, 19:52 |
bafis nevim jestli by v xenofobnich cechach dokazel vyhrat cizinec...sam jsem na to zvedavej
je to přece kšeft, tak tam vemou každého
je dobře, že tam jsou lidi jako Atai, Stevie apod.. a je jedno, že to už dělají nějakou dobu, třeba polykač to dělá snad 20let už :D ale je to show a dobře se na to dívá, než na ty naše genitální tanečníky na které mám extra averzi, nebo v lepším případě zpěváky..
jak přesně píše tomi666: mě úplně se*e jak tam jsou zpěváci, taneční skupiny apod.. na to jsou zvláštní soutěže apodobné...
A všimněte si že je to snad první případ u kterého Bílá nepiští jak střelená:) Jinak opravdu frajer

22.11.2011, 21:23 |
Link jako BMWE30 bílá nepiští :D
Je dobrej,ale snad nejvíc co jsem kdy viděl jsou Hamutsun serve..
[ Link ]
bohužel jsem zatím nesehnal lepší kvalitu videa
..no a jestli se člověk má bavit,tak pak můžu jen doporučit Umbilical Brothers.. :o)
[ Link ]
Paráda dobře si to dává :-) když jsem na to koukal v TV tka mi to přišlo dlouhý :-D ale když na to koukám častějc tka to je kratší a kratší... Tak uvidíme kdo vyhraje :-)
trosku jina odnoz, ale taky slusne na to ze si jede doma v pokojicku :D
[ Link ]