Navštíveno 660x

22.11.2011, 17:26 |
hawai zdar, mam multifunkci hp psc 1215
[ Link ] a dneska když jsem jí chtěl zapnout, tak nenaskočila. když jí vytáhnu ze zásuvky a znova připojim, tak jen blikne a nic jinýho. poradí někdo co s tim, jestli jí dokážu nějak rozchodit nebo je úplně KO? vim že to je babička a už má nárok, ale vždy fungovala bezvadně. navíc te´d před vánocemi se mi nechce kupovat novou, i když vim že to stojí pár korun, ale stejně...
dík za všechny rady
[ Link ]
Tam bude asi deska KO, zdroj vypada dobrej, blikne, ze nabiha a pak nakej slus na desce ho vyhodi.
Anebo naopak, zdroj KO, neco tam odeslo, neutahne desku a padne.

22.11.2011, 17:33 |
hawai takže je na vyhození?
Jestli máš možnost tak zkus jiný zdroj, jinak na vyhození :).
ja myslim zdroj, jako desku v ty tiskarne. Tohle asi adapter mit nebude...

22.11.2011, 18:17 |
hawai adaptér to nemá, má to normálně šňůru jako je k počítači
aha, mám doma F380, která vypadá designově stejně a zdroj má zvlášť na šňůře.

22.11.2011, 18:22 |
hawai sice nemilý, ale budu muset teda koupit novou, vyplatí se koupit tu nejlevnější Pixmu od Canonu? koukal jsem že na alze vyjde pod litr i s poštou, tak to je fajn. nebo mam přitlačit a vzít něco jinýho. tiskárna se moc nepoužívá, spíš tak návalově kdy jednou za půl roku je potřeba tisknout hodně a pak dlouho skoro nic.
Mno, na to by asi byla lepsi laserovka...

22.11.2011, 18:49 |
hawai ale tak ta asi nebude za takový peníze, ne? :-)

22.11.2011, 18:53 |
Jozzo no to nebude,ale s inkostovou si tohle nemuzes jinak dovolit,pul roku ji nechat ladem skladem bez tisku
mě stála inkoustovka 4 měsíce a pak tiskla naprosto normálně :)

22.11.2011, 18:54 |
hawai nerikam ze uplne bez tisku, samozrejme se taky tiskne, ale minimálně. to HPčko normálně fungovalo počítám že tak 7-8 let a v pohodě :-)