Navštíveno 1337x

Při najižděni RZet v okoli Rakovnika jsme se stavily do jednoho kramu pro občerstveni. Po chvili přijel na parkoviště "potuněny" golf vystoupil typek zapalil si cigo a začal chodit kolem kolegovy evo 10 po vykouřeni asi pulky cigara se na nas otoči a povida evo 8 co :-) kolega nn evo 10 typek potahne ciga a řika no jo 10 ony jsou uplně stejne :-)
[ Link ] [ Link ]
Spíš si asi myslel, že jsou si podobný EVA 8-10 a že EVO7 mělo starší kastli. Já bych taky nevěděl co je to za EVO, jenom bych věděl, že je to designově poslední model
no nevim no když se podivam na předek tak musim poznat že to neni 8 to je jako by jsi řekl že fabia a fabiaII jsou stejne ale jen muj nazor
jj :), tak designově jsou jiný, o tom žádná, to pozná i slepej. Ale říkám, že čísla si nepamatuju. Jinak chápu, že to muselo pobavit, protože si toho týpka dokážu představit v živých barvách :)
"Nazor golfisty EVO 10 je stejne jako EVO 8"
Ja cekal nejakou hlasku z travniku pri hrani golfu :D
lol :-D Inu... aspoň se zeptal. A kdo se neptá, bude blbcem celý život :-D

21.11.2011, 18:10 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-11-21 18:10:58
Dave_83: Jako člověka co má rád auta pobavilo, dokážu si tu situaci vybavit, pár jsem jich už zažil :-)) Kdyby si spletl 8 a 9 tak to ještě jde, tam jsou snad jiný jen zadní světla, ale 10tka je fakt zcela jinde :-))

21.11.2011, 18:23 |
Alííí Jako M.a.R.i :-DDDDD

21.11.2011, 18:44 |
CRK Tak to musel bejt vopravdu kretén... A sflákali jste mu aspoň držku za to..? :-D
CRK: Nic jinýho by si nezasloužil :D:D

21.11.2011, 19:07 |
Alííí CRK :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ROFL !

21.11.2011, 19:17 |
TUNER No a co......mě se celníci na hranicích při cestě do HR se Škodou 130 ptali co to je....a když jsem jim řekl že Škoda.......tak oni na to Fabia ?? ))))) ...a pak aby jim to člověk vysvětloval.....

21.11.2011, 20:44 |
JP 7-9 jsou si hodně podobný, mívám problém to na silnici rozeznat...
ja mam problem i odpocitat v psanem textu ty carky, natoz je rozpoznat v provozu.
TUNER: No nevím jak bys mu vysvětloval, že to je model dávno před Fábií, ale s motorem z Octavie :-DDD

22.11.2011, 10:04 |
TUNER ...to jsem musel po cestě zpátky jednomu rakušákovy,kterej za mnou přišel na parkovišti a ptal se co tam je za motor...že ta vana nějak moc kouká )))