Navštíveno 2202x

21.11.2011, 17:30 |
Kesam Dostal sem tip na VW golf krapet starší takže eko 10 000kč
Mluvil jsem s majitelem a ten mi povídal že je to od eko osvobozené že auto je psané na manželku a že je to vozíčkářka potřebuji vědět co má bejt v techničáku něco tam musí být přece napsáno že je to osvobozeno od eko nebo tak něco ne?Když to budu náhodou kupovat a psát na sebe.

21.11.2011, 17:33 |
party_boy | Upraveno: 2011-11-21 17:34:45
Já tam měl poplatek na podporu sběru autovraků zaplacen. Nebo jiný auto mělo, poplatek dle vyhlášky bla bla bla zaplacen. A pak ještě jedno a tam bylo prostě ekologický poplatek zaplacen.
ja sem tusim videl i osvobozeno od eko

21.11.2011, 17:48 |
Kesam A to tam jako napíšou kdy? Zase se mi to zdá divné jako když to ona bude odhlašovat tak tam jako zamává kartičkou ZTP a eko pro mě padá jo??
to ne,jestli to na ni bylo napsany este pred zavedenim,tak to osvobozeny neni.ona to na sebe musela napsat po 1.1.09 aby to bylo osvobozeny.
tam je hlavně směrodatný, jestli to na současného ZTP majitele bylo přepsáno až po 1.1.2009.
Jestli to má ZTP na sebe napsaný třeba od roku 2008, tak zaplatíš EKO v plné palbě. Pokud ale přepis na současného ZTP proběhl po 1.1.2009, tak první "EKO" přepis byl učiněn na ZTP (a ten neplatí) a všechny další přepisy jsou už bez EKO.
Kesame, řešilo se to tady 100x :).
V techničáku musí být:
"Poplatek na podporu sběru a využití autovraků nevybrán - ZTP"
Pokud to v techničáku není a je opravdu ZTP, tak to auto bylo na ní přihlášení před vznikem Eko daně, takže máš smůlu.
[ Link ]
Tak tak :)
"Poplatek na podporu sběru a využití autovraků nevybrán - ZTP"

21.11.2011, 18:13 |
Kesam ¨Takže co ted mám dělat s babkou? :-)
Jelikož ten frajer mi tvrdí že je to osvobozeno mohl stím on už nějak začachrovat jako že to nějak dosmolil po uvedeném datu co píšete??
Jo a chlapy tohle to tam musí být napsáno někde jo přesně toto jo("Poplatek na podporu sběru a využití autovraků nevybrán - ZTP" )?? Je to VW golf 1ka takže to bude ještě asi ta knížka stará
Jediný co by šlo s tím udělat je to, že by to odhlásila a znova přihlásila na sebe, jediný co by jí to stálo by byli peníze za evidenčku, odhláška je grátis a přihlášení má ZTP taky zdarma.
Musí to být vzadu dole v techničáku napsáno, jak jsou doplňující údaje, třeba alternativní gumy apod.
Jinak, kdyby si tu G1 nechtěl a je to zachovalej kousek, tak bych ho bral :), jsem z Vodňan, tak to mám kousek.

21.11.2011, 18:47 |
Kesam Právě že se na ní jedu zítra kouknout :-)A jestli bude ok tak jí beru :-)

21.11.2011, 23:03 |
Kesam Tohle tam má kámoš přesně toto emisni poplatek nevybran. drzitel ZTP

22.11.2011, 17:56 |
Kesam Tak borec povídal že auto odhlásí a přihlásí na starou budu si stím asi tak rok hrát aby to vypadalo dveře u řidiče na výměnu a zadní lemy blatníky jsou OK:-)
pak nahoď fotku, to mě zajímá :-)