Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > poradíte mikropájku

o Navštíveno 701x o
o 21.11.2011, 16:25 | deda
Jakou by jste mi prosím doporučili mikropájku???
líbilo by se mi něco takového:
[ Link ]
Vyplatí se něco takového, nebo to stojí za bačův kok*t??
Děkuji za reakce....

o 21.11.2011, 17:00 | Jozzo | Upraveno: 2011-11-21 17:09:19
přesně tuhle mám v práci,používá se denně a za 3 roky se měnilo pouze topne teleso protoze prasklo ,jinak super

takže za sebe: doporučuji
o 21.11.2011, 19:10 | hutchins
používáme v práci [ Link ]
jedou celou směnu denně celý rok, máme je přes 3 roky jen občas někomu umřelo tělísko, jen ta cena teď nějak neodpovídá pamatuju že byly v GME do 1500
o 21.11.2011, 22:27 | maresk
mám nižší model, než je tento: [ Link ] , kamarád má přímo tento, maximální spokojenost, pájí to pomalu samo, mj. jsem s tím loni pájel cca 10h v kuse (pájel jsem kabeláž na kamarádově lodi :-D)
o 22.11.2011, 08:32 | DaveF
seženeš levnější "kopie" tý solomonky, něco jako dával maresk, a zřejmě se to stejně dělá všechno na jedný lince :-)
o 22.11.2011, 08:43 | tappaja
Solomonku mam a pohoda, hlavne u ni nebude problem s nahradnima dilama si myslim.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3254 sekund.