Navštíveno 2291x

20.11.2011, 11:52 |
ivls nejsem člověk, kterej by permanentně pokukoval, kde je telefonování o stovku levnější
mám asi 10 let mobil u t-mobil
nyní tarif, tuším minimalně 2,200,- bez dph minimalně každý měsíc- je to vázáno na mobil od operatora a další dva roky smlova - nyní jsem kousek za půlkou
na poličcce mám ted učet na zhruba 2.900,- s dph za minulý měsíc
no a když ted vidím, co nabízí třeba vodafon, tak to, co platím tento měsíc by mi u vodafonu vyšlo bez stovky na měsíce dva
vím, že smlouvy se dělají, aby se dodržovaly a pochybuji, že z toho půjde nějak lehce ven - třeba při doplacení mobilu - při doplácení paušálů do konce smlouvy to samozřejmě nemá smysl
jen kdyby někdo třeba o nějaké skulince věděl, tak prosím napište

20.11.2011, 12:23 |
FBS Ivane pak třeba existují tarify jako mám já, 1200kč + DPH a volám a píšu dle libosti a do všech sítí bez omezení...stále za 1200 + DPH. Služby navíc se platí akorát roaming a MMS

20.11.2011, 12:59 |
ivls to FBS
to je velmi slušné - pro bližší info ti v týdnu brnknu, at vím, co by se dalo dělat po skončení smlouvy
otázka vyvázání se ze smlouvy ale stále aktualní

20.11.2011, 16:29 |
maxov FBS to máš ten neomezenej tarif od vodafounu,ne?

20.11.2011, 16:47 |
fredh to vyvázání od t-mobilu bych bral taky.
pánové, tak se nedá nic dělat.. já měl účtu taky kolem 3tis., naštěstí jsem měl nízké měs. plnění.. musel jsem to řešit novou SIM u Vodafone a duálním telefonem.. řešil jsem to dost dlouhou dobu s T-Mobile a to jak osobně, telefonicky, tak i písemně a neuspěl jsem.. po dobu trvání smlouvy telefonní číslo nelze vyvázat a převézt k jinému operátorovi.. Dost mě T-Mobile naštval, pač nebyl ochotný řešit se mnou ani otázku snížení nákladů za telefonování, či převodu stávající smlouvy na IČ. Jeden kluk mi doslova řekl, že jakmile trvá jednou nějaká smlouva, tak je to nezajímá a mám si počkat až skončí...
Vyvázat se nejde,jediný co jde je přepsat tvojí smlouvu na někoho jinýho,což je uplně k hovnu.
To minimalni mesicni plneni mas na jakou vysi?
Nebyt toho asi bych si snizil pausal na minimum co jde,vzal si nejaky z tarifu od jineho operatora a vsechna volani si presmeroval na to nove cislo a za rok az ti skonci smlouva si prevedl to puvodni cislo k novemu operatorovi.
Mozna je to co pisu blbost nebo z nejakeho duvodu neproveditelne,ale zkus si to pozjistovat.

21.11.2011, 22:04 |
ivls to BATMAN,
ja si myslim, ze je to, jak pises - nejvetsi problem je, ze jsem se upsal na min. 2.200,- bez dph na 2 roky
kdyby byla jen smlouva na 2 roky, tak by se dalo treba snizit pausal na minimum a udelat nova smlouva reba u vodafon
BATMAN: přesně tak jsem uvažoval i já.. jenomže já mám oproti ivlsovi minimální plnění nějakých 230,- Kč, což se stále vyplatí si vzít neomezené volání od Vodafone za 1490,- a koupit si duální telefon..