Navštíveno 1325x

čau,jaký máte názor na tohle bmw,kámoš něco takového shání,nemáte někdo zkušenost s touhle firmou?
[ Link ]

18.11.2011, 20:15 |
AR ooo další brambora s plnou vybavou ;) chlapci asi neviděli celý seznam co tam vše mohlo byt, toto je tak z 50% ;)
nepletl bych si pojem plna a maximalni vybava...
v bazarnickym slengu je plna vybava kdyz to ma hliny, xenony, kuzi, a mozna navigaci :O)
Kdysi jsem se tam byl podivat na saab 9-5 aero, je to nejakej divnej mlok, nejak jsem nepochopil jak k te cinnosti prisel, o autech toho moc nevedel, pritom byl hrozne chytrej a nad veci, s dost sebevedomyma a arogantnima projevama.
Můj názor - je to hezký auto z premiové řady premiového výrobce s PC >2mio CZK po 11 letech, takže je předpoklad hraničící s jistotou, že to sice bude jezdit, ale kilometr se mlže vyšplhat na hodně vysokou částku :-) Je to tzv. lákavá koupě.
Kfo má garáž(níka), zhnalosti, čas, kdy auto nepotřebuje kvůli servisu, proč ne? Je to auto z posledního období, kdy se dělaly vozy pro funkci a ne pro costs savings.
Takže já bych do toho šel, kdybych splňoval ony 4 podmínky.Tato řadea se mí dyzajnově líbí a bude v tom super povožení. O tom žádná.
přesně,shání takový vůz už nějaký čas,má to celkem zmapované a ví co chce a dle jeho slov je tohle auto ještě z doby co BMW vyrábělo AUTA.
Asi se zajedem na to kouknout,jestli to nebude vylítaná paštika :)))

19.11.2011, 09:20 |
dalio kdyby se kolegovi něco nepozdávalo,tak za tuhleten dávám ruku do ohně:
[ Link ] :)

19.11.2011, 09:32 |
Syrup obe ty 7er vypadaji nadherne, o tom zadna. 740d se sice rika ze to byl nejhorsi motor co jsi do toho mohl koupit, ale urcite existuji i vyjimky. Tak stastnou ruku!
tak ta 740d je teda fakt nádherná! K takovýhle dokonalosti bych rád dostal svou 530i. Sedma je krásná, jen bych se bál tý nafty a že s tim nebude tak "hbitý" svezení jako s pětkou.

19.11.2011, 16:20 |
dalio já sháněl 7er se 4litrem v benzínu .... sháněl jsem ji asi 4roky,na tuto jsem se nechtěl jet ani podívat , ale nakonec jsem neodolal a dodnes nelituji !!! 180kW a krouťák je 580 !!!

19.11.2011, 16:22 |
dalio .... za mne nikdy nejela ve škaredém počasí ... :))
Dalio, přiznám se, že škoda, že jsi tak z daleka. Fakt bych se na ten kousek chtěl aspoň podívat, ikdyž sem si na 99% jistej, že bych jí nekoupil, protože sem pořád ještě magor do tý svý R6 :o)

19.11.2011, 18:17 |
dalio jedná se o fakt kráááásnej kousek .... a biturbo je biturbo :))
takže....při příjezdu na místo jsme auto obhlídli zvenku-OK,můžete nám otevřít kapotu? ten vuz nebyl bouraný?? nee? tak proč je LP světlo chyceno páskou a patice omotaná provázkem?nelícuje kapota s blatníkem?....asi srna a to nebereme že je bouraný...co je to s tím předním spoilerem nárazníku? a hele on je na LP staraně vycvaklej a prasklej v ružku.....mnooo asi někdo najel na obrubník,co to klepe dole u vejfuku?ahá uhnily šroubky a spadnul na něj ten krycí plech,přední pneu sjetý na plátno už jsme ani neřešily....
celkově auto pěkný jak z venku tak i zevnitř,ale TOP STAV???? kurva ani omylem
už jenom taková kravina,že někdo při prodeji nevyluxuje listí u torpeda a kolem stěraču nebudí dojem udržovanýho auta....najely jsme 520km a sháníme dál,mno
dalio: právě tenhle motor nechce :)

19.11.2011, 20:23 |
dalio ..... já jej také nechtěl , ale mohu říci - dělá chybu :)

19.11.2011, 20:40 |
mikevr6 | Upraveno: 2011-11-19 20:40:55
Ale Dalio ma fakt peknej kousek,urcite stoji za skouknuti.....
Šak to píšu, ne?? Auto za >2mega nyní skoro zdarma:-) nebuďte naivní...

20.11.2011, 07:27 |
dalio u mého je faktura na v přepočtu 3.175 000kč a po deseti letech je cena 200t :)) stav téměř nového vozu . tomu se říká - neukletět na autě :) myšleno kupující nové auto

21.11.2011, 18:10 |
dalio .... tak a dneska odjelo :(