Navštíveno 1784x

Potřebuju poradit co koupit dceři mého dobrého přítele a kolegy v jedné osobě. Nechci kupovat jako minulý rok nějakou poukázku na nákup, ale chtěl bych něco originálnějšího. 18tiny jsou už jubileum, tak aby ten dárek za to stál.. Nevím co takovému děvčeti koupit, aby se jí to hodilo, nebo aby z toho měla radost... Odpovědi typu vibrátor apod. si nechte prosím pro sebe. Chtěl bych seriózní radu, bez nějakých pubertálních výjevů.. Díky

17.11.2011, 17:56 |
hanx | Upraveno: 2011-11-17 17:58:33
Hodila by se cenová představa, aby tu někdo neradil iphone či ipad :)
edit: a předpokládám, že s přítelem ani s někým jiným z její rodiny to řešit nechceš, což je možná škoda, oni by mohli vědět, co by jí udělalo radost.
Nevím, tak do 1500,- Kč ideál 1000,- Kč..
co nějaký řetízek,náramek na ruku? prsten?:) Nebo třeba taky seskok z letadla :-)
prsten asi ne, to se hodí jako dárek od jejího přítele.. seskok nevím, pak se jí neotevře padák a já si to celý život neodpustím a celá rodina mě zavrhne..
o krok blize do hrobu to uz je na nejakej poukaz na kremak -)

17.11.2011, 18:40 |
bafis hodinky nikdy neurazej ;-)
bafis: hodinky má.. a hlavně za tuto částku nic neseženu.. resp. něco co by nosila..
bafis: ale taky mě to už napadlo..

17.11.2011, 19:41 |
Kotass | Upraveno: 2011-11-17 19:44:03
Knížku (encyklopedii jestli nevíš co čte), origo CDčko, lupen na koncert, hadříky, cetky (bižuterie), poukaz na zážitek, permice do solárka, do fitka, předplatný nějakýho časopisu, poukaz na véču do nějaký lepší restaurace, flashku, MP3ku, kosmetiku .... jako možností relativně mraky, ale záleží jak moc dobře jí znáš a jak moc osobní nebo univerzální dárek chceš.
Jo a naval fotku dpč už .. seš tady novej, že se necháš upomínat ? :-P

17.11.2011, 19:42 |
Cenda hele, za litr dneska moc nepořídíš. Ať je jí 15, nebo 80, radost vždycky udělá kytka. Takže osobně bych nechal udělat koš s 18ti růžemi (nebo podobným bordelem) a k tomu třeba poukaz do lepší restaurace, s programem, pro dva lidi - když má přítele.
PS: není trochu zvláštní kupovat dárek dceři kamaráda?
myslim ze za 1500 sezenes uz dobry/kvalitni parfem.

17.11.2011, 19:55 |
MaxxT zjistil bych co posloucha a koupil bych ji listek na nejakej paradni koncert.. (respektive asi 2)
no.. mám čas do soboty.. zkusím tu hudbu (CD, lístky,..), nebo ten mp3 přehrávač se mi líbí.. parfém je taky spíš parketa pro jejího přítele.. nebo tak něco.. kytka je už objednaná za celou rodinu..
Kottas: ne to nemohu.. :-)
Čenda: tak ono to není jen jako kamarád.. ale jsem takový rodinný přítel..

18.11.2011, 07:42 |
PlusOne | Upraveno: 2011-11-18 07:46:50
Jako Seat Power...parfém. Nicméně ta MP3jka taky není špatnej nápad, pokud už nějakou nemá...a co se zkusit zeptat přímo rodičů???

18.11.2011, 16:59 |
ronny ja bych parfem urcite nekupoval.muze byt hodne kvalitni i pekne vonet ale taky se ji nemusis zrovna trefit do jejiho vkusu.ja bych to resil tak jak uz nekdo navrhoval koupit retizek s nejakym priveskem treba

18.11.2011, 17:02 |
TROY k 18ctinám jedině dildo nebo kančí žílu

18.11.2011, 17:07 |
FSAL Yawor by se asi obětoval a zadarmo ;)))

18.11.2011, 17:56 |
fredh
fredh dobré lístky jsou už snad pul roku vyprodané..
TROY: :oDDDD s tím bych s dovolením souhlasil
Takže jsem to vyřešil poukázkami do parfumérie a udělali radost :-)