Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nebe a dudy

o Navštíveno 1005x o
o 16.11.2011, 20:12 | Šestikule
Furt jsem si říkal, jestli to sem psát, ale třeba to bude inspirace pro podobný joudy jako jsem já.

Tož před pár týdny začal na A8 trochu profukovat výfuk, nic dramatickýho. Po čase mi to začalo vadit, protože zvuk to mělo poněkud vytuněnej, vevnitř to začínalo rezonovat a při rozjezdu se to trošku hůř sbíralo.
No nic, vlezl jsem pod to a hledal, hledal, hledal a našel dvě prťavé dírky tak velikosti hlavičky od zápalek. A tak co, po bezmála 300k km to má na nějakou prasklinku nárok, ale řešit to nebudu, takový dírky hovno hovno. Počkám do jara a pak vyměním lauf celej.

Leč po dalších 3 či 4 týdnech mně to vadilo čím dál víc, hlavně to, jak se autu nechce hned za plynem a vůbec to tak nějak hučelo jak vysavač.

A tak jo, dnes jsem pod to lehl a ty dvě pididírky zadělal. Mimochodem byly furt stejně prťavý jak před časem.

Nastartuji a ... kuwa, asi to nenaskočilo. Kouknu na budíky a prdlajs, naskočilo to hned, jen už zase není slyšet motor, protože to odfukuje jak má. Rozjedu a paráda, zase slyším jen svištění zimáků po asfaltu. Pár rozjezdů, zrychlení a tak, no do prdele, ono to jede jak z praku. Úplně jsem zapomněl, jak dynamický to auto umí být.

Tak snad poučení pro všechny, že i pidi dírka ve výfuku může udělat své. Možná to u mě bylo jen umístěním, tj. v přední části výfuku, ale ten rozdíl je fakt nebe a dudy.

o 16.11.2011, 20:27 | tappaja
Pokud je to nekde vepredu, prisava to vzduch a ovlivnuje lambdy, tak je to mozny.
o 17.11.2011, 14:40 | Ravo
záleží jakej motor taky...
mě upadl výfuk na 1.9Tdi na středním dílu hned za tlumičem - zvuk to mělo jako tank a kravál děsnej, ale jelo to pořád stejně.
Zvuk jsem vnímal negativně asi proto že prasklina byla přímo pod řidičem a i přes zatlumenou podlahu se přecejenom docela dost přeneslo
o 17.11.2011, 19:54 | MAX
Krásný na tom je, že tam jsou dvě pididírky při 300k.. Mi na hondě ureznul výfuk okolo středního tlumiče už někdy při 180k.. Ale poznat to nebylo, jen to samozřejmě dělalo kravál..
A ticho v tom autě tedy není ani teď - rozčiluje mne nějaké drnčení u toho posuvného jezdce držícího pás spolujezdce na sloupku a něco od pojezdu oken ve dveřích.. Ve 300k by ten Civic asi cinkal celý - to se soudruhům v UK nepovedlo, to musím přiznat..
o 17.11.2011, 19:55 | Proffesor_W
sem cekal neco takovyho

foto k příspěvku  od Proffesor_W

o 17.11.2011, 20:21 | Phitypaldy
Proffesor_W: rekni priste tvoji at si tu podprdu sunda o neco driv... at nejdou videt otisky :-D :-D
o 17.11.2011, 20:25 | Kesam
Profesore moc pěkný kozy:-)Upřímě jsem to čekal taky :D
o 17.11.2011, 20:49 | M.a.R.i
Šeštikule: Taková blbá otázka, jak se hledají takový pididirky?
Já mám třeba zkušenost s focusem, kde byli prdlý svody, nechali se zavařit a auto jezdí a žere pořád stejně :)
o 17.11.2011, 21:05 | Šestikule
nastartoval jsem, vlezl pod to a holýma rukama osahával od svodů až po konec, to foukání prostě ucítíš. Dá se ještě ucpat konec a fouká to o to víc, ale zase je riziko, že pokud jsou dírky fakt malý, tak ti to hned zdechne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3031 sekund.