Navštíveno 1580x

V práci se mi často nedaří zobrazení stránky v Google Chrome. Ping je solidní (10-15 ms), Firefox vše načte hned bez problémů, ale Google Chrome teda těžká bída. Dám třeba google.cz, čekám půl minuty, chyba. Dám to podruhý, nic, potřetí, nic, počtvrtý naběhne. Pak zase deset minut běží v pohodě a pak třeba zase ne.
Stává se to u víc webů (možná u všech, nevím, v práci moc nesurfuju). Chrome jsem komplet reinstaloval a nepomohlo to. Proxy vůbec nepoužívám.

odpovedel sis sam, odinstaluje chromej prohlizec a pouzivej firefox ;-)
Firefox používám už léta, doma i v práci. Zabírá 200 MB v paměti, 50% procesoru, rychle otevřít 10 tabů během deseti sekund znamená zásek na dalších 30-60 sekund, uzavření se mnohdy neprovede (proces zůstane v paměti dál) a dvakrát do týdne mě zdržuje s nějakou aktualizací aplikace nebo doplňku a následným restartem (zatímco třeba Google Chrome to dělá v pozadí automaticky). Takže ne, děkuji :-)

15.11.2011, 14:28 |
clown rekl bych, ze nejsi sam .. , mam jej jako druhy prohlizec, vim, ze to dela .. proste je to chromý :o(
primarni FF9

15.11.2011, 14:30 |
clown o pameti to neni ..,
pustis-li si byt jen angry birds zjistis, ze FF ma sice 250 MB ram, ale Chrome ma 1x 128, 2x po 30, 4x 16MB .. proste rozdeleno .., pameti to vychani uplne na stejno.

15.11.2011, 14:32 |
MaxxT ja mam chrome na vsech PC a naprosta spokojenost, nikdy s nicim nebyl problem. Ale tuhle tabulku co jsi videl, tak jsem s ni nedavno prisel do styku. Pritelkyne pouziva z domova pocitac na vzdalenou spravu do CEZu, jede pres IE a nejakyho jejich klienta a po ukonce prace, muze pracovat jen na IE a chrome hazi presne tuhle hlasku, prisel sem na to, ze kdyz ji bezi ten klient dole v liste, tak chrome nejde a pise to co mas ty, kdyz sem to vypl, chrom okamzite nabehl. Takze ti tam neco blokuje na pozadi, co se chromu nelibi.

15.11.2011, 14:35 |
clown no ja to dnes videl 2x .. :o) a stacilo jen lehce zatizit 4MB SHDSL linku a mel problem s pristupem nekam do prdele do indie ..
MaxxT .. to co to dela, je to, ze VPN klient ti to odrizne od lokalni site, bezne, kdyz se to nenakonfiguruje .. :o)
Taky mam chrome na vsech PC a max. spokojenost :)

15.11.2011, 14:39 |
Yawor také mi to občas udělá - na více PC ve více sítích. Ale většinou jedu na FF, takže mne to tak netrápí...
MaxxT - já mám právě podezření, že je to nějaký proces na VPN. Mám v práci různý VPN klienty od Cisca apod., to připojení je sice neaktivní, ale nějaká služba stejně vždycky běží v pozadí a teoreticky to ten bordel dělat může :-/
Jinak doma je Chrome jasný favorit, nejrychlejší prohlížeč. Od minulé verze už konečně umí zobrazit korektně zdrojový kód webů (dřív dlouho neuměl weby poslané POSTem), takže jde využít i na plnohodnotnou práci ve webdesignu.
Umi mouse gestures? Zatim bezim na Opere, ale nekdy me stve...
tappaja - myslím, že defaultně ne. Přes extension samozřejmě jo.
Mě Opera už taky naštvala, doma ji používám k plné spokojenosti ale má pár bugů, které se táhnou přes několik celočíselných verzí a navrch v práci musím tisíckrát odklepávat heslo do proxy. Tak tu používám Chrome + Mouse Strokes a zatím spokojenost.

18.11.2011, 11:40 |
Bucci používám chromium plus a naprosto bez problémů... je to takovej od základu vytuněnej chrome (ie tabs, mouse gestures, lepší stahování, atd...)
Bohužel, můj problém to neřeší, Chromium Plus jsem vyzkoušel a chová se to dle očekávání stejně jako Chrome, tzn. weby se mi zobrazí tak na každý třetí pokus. Už jsem i stopnul všechny možné VPN služby a nic.

18.11.2011, 13:13 |
Bucci tapp: dej chromium plus (ta má gestures v základu)
scully: tak to bohužel netušim, kde by mohl být zakopanej pes... je fakt, že chromium plus je jen potuněnej chrome nic víc...