Navštíveno 1089x

14.11.2011, 16:37 |
kasko má někdo zkušenosti?
Blíží se Ježíšek, tak bych asi napsal :)
Bude vysávat výhradně po linu a dlažbě.
Nějaký rozumný poměr cena/kvalita
Díky
Rozumný poměr neexistuje, na hraní je to dobrý, na vysávání ne. V některém čísle Test časopisu došli ke stejnému závěru, prostě to má malý výkon.

15.11.2011, 10:18 |
Conan Máme rok Carneo SmartCleaner s UV lampou, teď se prodává kolem 5tis. Za rok jsem ho použil cca 10 krát a už byl dvakrát na reklamaci. Nejdřív po asi 5-tém použití přestal vysávat, po spuštění napsal nějakou chybu.
Po měsíci přišel z reklamace a po třetím vysávání jsem zjistil, že běží jen 15 min, dojde mu baterka a končí.
Takže reklamace a výměna baterky (mám podezření, že mi tam dali při poslední reklamaci nějakou jinou). Teď jsem ho použil jednou a zatím OK.
Takže pokud máš všude plovoučku a málo nábytku / nepořádku, tak je to dobrý na takový noční uklízení prachu a drobků. Jiank musíš ten prostor na úklid připravit, aby nemohl někam zajet a pak se odtud nedostal.
Možná ty dražší roboti na tom budou líp (iRoomba nebo co je to za značku) alespoň co se týče "inteligence".
Tenhle náš prostě jezdí dokola (dělá spirálu), když narazí na překážku tak popojede kousek vedle a zase začíná "spirálu".

15.11.2011, 10:23 |
kasko jedná se mi hlavně o to, aby to mělo kartáčky, což mají asi všechny. Od manželky jsou na zemi vlasy, takže i ty. Na tmavé podlaze jdou blond vlasy vidět. Ale zase nechci, abych každý druhý den obíral kartáček zalepený od vlasů...

15.11.2011, 10:26 |
Conan No čistit kartáče budeš muset každopádně min. jednou za 3-4 použití. Vlasy se namotaj na ty kartáče a pak to má větší odpor = sníží se doba vysávání.

15.11.2011, 10:27 |
Conan Osobně už teda čekáme, aby se "robot" ještě dvakrát poslal do reklamace a dostali jsme zptáky peníze...

15.11.2011, 11:03 |
JR Jestli mate doma hodne vlasu, tak koukej na PET verzi. My mame obycejnou Roombu 520 a vyndavam z ni vlasy po kazdym luxovani. Jinak na takovou tu "beznou" udrzbu domacnosti hodne sikovna vec.
Co říkáte na Ecovacs D58? V makru ho teď mají za 3800, jinak na netu stojí 10-12k
to video je výborný :-) ))))))))))))))))))))
myslím že videjko mluví za vše :D

15.11.2011, 17:54 |
bartosek | Upraveno: 2011-11-15 17:56:33
Tady si najdu odpověď, je to až skoro v polovině stránek, máš tam popsaných několik typů včetně zkoušek, tak si vyber
[ Link ]

16.11.2011, 10:25 |
iwi Mám osobní zkušenost pouze s iRobot a za mě naprosto v pohodě. Pokud člověk nesere na čištění, nabíjí jak má, tak šlape v poho.
Když robota tak jedině iRobot Roomba.Po ničem jiném ani nekoukej, protože vše ostatní stojí za hovno.iRobot jezdí systématicky a pobere 99% mistosni.
Hlavně si vyhni vysavačům jako Carneo SmartCleaner atd.Za prvé tydle vyšavača za 2-3000Kč sou uplně na prd a náký místa uplně vynechaj a prostě to neuklidí a jen to ten bordel roztahá.Jen to jezdí sem a tam a vůbedc neví kde už uklidil a kde ne.Stači mrknout na robotforum a tam se toho dočteš mraky.
Taky sem napřed chtěl nákou tudle levnou mrchu, ale nakonec sem si připlatil a šel do Roomby a sem rád, že sem to tak udělal.
Za mě 100% Roombu a budeš max spokojenej.Základní model stojí už 6900Kč ale vysává a uklízí stejně jako vyšší modeli za 10tkč.Jen to nemá pragramovatelnou časovou funkci,dálkové ovládní a myslím jen jednu virtuál zed.