Navštíveno 946x

Zdravím Vás klubáci... Chtěl bych Vás o něco poprosit..Všiml jsem si že se tu dost hlasuje posílám Vám také hlasy a proto bych byl rád kdyby jste to mi také oplatili.Registroval jsem se do jedné soutěže o fotoaparát. Proto bych poprosil jestli by jste neotevřeli odkaz a nepřihodily ozdobu budu Vám vděčný. Hlasovat se může jednou za den.. Hlasovat mohou jen lidi z ČR .. Slovensko bohužel ne :-( Předem děkuji za hlas a klidně můžete sdílet
Odkaz je tu:
[ Link ] PS: Děkuji za kazdou ozdobu:-)
Za chyby se omlouvám ..:-)
vyraž denně do prodejny a sežeň tam ten QR kod a i vyfoť a hoď ho sem a poroste to pěkně :-)
Zabere to míň jak minutu, ale radost to udělá neskutečnou :)
stačí kliknout na darovat ozdobu... Je nás tady 50x2= 100 online tak to trošku rozjedem chlapy ne? Jinak děkuji za hlasy
Stav: 46 ozdob :-)

13.11.2011, 20:04 |
clown az ho ziskas .. tak ho prodas a kazdymu z hlasujicich pridas na nejakem srazu na pivo ?
:o)))
Clown unáhlene závěry první co chce ten foták tak má přes 1300 ozdob.. a tíímhle tempem to nenaberu a nikde jinde na forum nejsem registrovanej :-(
Jinak bych ho neprodla protože opravdu ho chci...
Na nějakým srazu bych Vás na něco pozvla třeba a udělali nějaký fajnový fotky :-)

13.11.2011, 20:33 |
petis +
dneska můžeme znova hlasovat :-)
94 pokračujem jinak děkuji za pomoc :-)
130.... Chtěl bych se zeptat ještě jestli někdo nenakupoval posledních 6 msíců v Datárdu nad 1000 Kč... kód z učtenky by mi pomohl připočetlo by se mi 50 ozdob :-) každá 1000Kč=50 ozdob :-)
Udělejte si chvilku a přihodte :-)

14.11.2011, 21:19 |
1kw +2 :)

15.11.2011, 11:06 |
soda +2

17.11.2011, 11:45 |
Pajk +2
Martin Schejbal má 320 ozdob