Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > "iRobot" do bazenu..

o Navštíveno 1442x o
o 13.11.2011, 12:05 | Martyn
Nema nekdo zkusenosti? At zase nekoupim nejakou pitchovinu (jako uz se stalo:o)
Neco take vypada vcelku schopne..?
[ Link ]

o 13.11.2011, 13:36 | CervinVega
na malej bazen s piskovou filtraci staci ten pricucnej poskakovaci nesmysl z Mountfieldu nebo ebaye, mame to asi 4 roky a 2x2h na den=perfektne cistej bazen, vynechava to jen za nerez žebrikem (kam se to logicky nema jak dostat)... bazen je tak 3x6m... stalo to snad 3tis, na ebay jsem je videl kolem 18kil...
o 13.11.2011, 16:57 | JP
Známej má nějakýho Dolphina, je to barevný že to vypadá jak z lega, ale funguje to skvěle... tohle mi přijde od oka docela podobný.
o 11.12.2011, 12:40 | Martyn | Upraveno: 2011-12-11 12:41:05
Obnovim thread jestli si nahodou nevsimne jeste nekdo se zkusenostmi:) je to dost aktualni, napadlo me ze to bude idealni darek..
Prave ze poskakovaci nesmysl z mountfieldu mame a funguje strasne, radsi bych neco plne automatickeho..
Bazen obdelnik 3*7m..
Presne ten Dolphin se mi zatim nejvic libi, cena sice docela masakros, ale zase z plne automatickych na CZ trhu nejlevnejsi..
Myslis totok JP?
[ Link ]
o 11.12.2011, 19:21 | hawai
když jsem dělal u mounfieldu bazény, tak jsem tam toho jejich robota měli a čistili s tim bazény co byly na krámě venku. hodí se to spíš do větších bazénů, tech 3*7 je tak hranice kde bych se rozhodoval jestli robota, nebo to poskakovátko.
o 12.12.2011, 09:56 | JP
Teď tam koukám a má přesně tohle: [ Link ] . Má to už tak 15 let a pořád to běhá bez problémů, jenom to hází do vody, vytahuje a vystříká filtr hadicí... Jenom ta cena je teda asi dost vysoká - když jsem to viděl v reálu tak jsem nemyslel že to bude stát tolik...
o 12.12.2011, 10:12 | Martyn
Bleh tak to uz je fakt palice:( zkusim asi ten zakladni model, snad to nejak fungovat bude a na tu nasi kaluz by to melo stacit:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3163 sekund.