Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > plynovka

o Navštíveno 2327x o
o 12.11.2011, 20:30 | dolph
ahoj ahoj. Jelikoz se v nasem meste trochu vyhrocuje situace s "briketama" tak bych se chtel zeptat jak je to s plynovkou. Potrebuju k tomu nejake povoleni nebo tak? Bylo by to pro mladou a 13ti mesicniho syna. Neco kompaktniho. Diky

o 12.11.2011, 20:32 | Nora
Zbroják není složitý pokud se již situace vyhrotí, tak se bude mít čím bránit. Může se stát, že to vytáhne na někoho, kdo bude mít ostrou a je vymalováno
o 12.11.2011, 20:34 | LukeFab
radši pepřák
o 12.11.2011, 20:41 | Proffesor_W
nebo elektriku, muze mit brejle a co pak, ani pepr nepomuze to chce je smazit elektrikou dokud se neprestanou trepat
o 12.11.2011, 20:50 | dolph
dobre dobre hosani. Ptal jsem se na plynovku. Peprak je fajn,ale podle me malo nahani strach. Elektrika? To bych mlade do ruky fakt nedal. A na duvody se neptejte :)
o 12.11.2011, 20:58 | mr.brain
Nebezpečí toho, že na ní vytáhne někdo ostrou bych nepodceňoval. Hlavně proto, že jakmile jí vyndá, tak jí i použije.
o 12.11.2011, 21:04 | Proffesor_W
jj, taky sem chtel plynovku a vubec jsem si tohle neuvedomil, vybiral jsem vybiral, ale pak to tu nekdo na foru napsal a mne docvaklo ze je to pravda a muze to byt to posledni co clovek v zivote udela. To radeji ten teaser.
o 12.11.2011, 21:05 | dolph
pochybuju o tom ze morda (rozumej rom) ktera ma 6 trid zvlastni skoly a nevi jak se pouziva lopata, tak bude mit u sebe ostrou pistol
o 12.11.2011, 21:05 | Seat Power
plynova pistole je od 18 let,jen na obcanku,jinak je to dle me nejucinejsi obrany prostredek.
o 12.11.2011, 21:14 | J.O.G.I
A proč jí nezaplatíš zbroják a pak jí kup nějákej kvér aby se nebála že bude střílet na nekoho plynovkou a on na ní ostrejma.Za každyho mrtvýho cigoše je určitě bod navíc.
o 12.11.2011, 21:21 | dolph
nemam rad zbrane. A jedina vec kterou bych snesl je plynovka. Zenska je nevyspytatelna. Jebne ji v dyni a mam v sobe 3 rany. Kazdopadne diky Dacia Power za odpoved :)
o 12.11.2011, 21:22 | Proffesor_W
ne, bod je za ukreajince, za cigany je 20 bodu, za zensky 25 a za mladata 30
o 12.11.2011, 21:40 | sir_richard
Hezky bodovy hodnoceni,ale uz vidim jak jeho mlada chodi s kverem,uprime,ktera z vasich nosi v kabelce...
Myslim ze nejaky peprak bude lepsi volba...
O plynovce jsem pro moji premyslel taky,ale peprak je lepsi varianta...
Kazdopadne se rozmnym doporucenim nebranim..
o 12.11.2011, 21:47 | HIGHTOWER
plynovka o ničem, jen provokuje a evokuje větší nebezpečí, než vyvolává, takže na tebe vezmou trubku, mačetu nebo tak, bude jich jak klasicky bývá více, a všechny tím neodradíš a dostaneš na hubu, navíc nechápu to, že je to pro mladou, ta když někde bude s dítětem, určitě bude mít v jedné ruce dítko a v druhé střílet z plynovky....

Pepřák klidně, i když má brýle, tak stačí trefit do ksichtu a výpary udělají také své, případně nějaký lepší, který dráždí i sliznici a kůži, samo větší balení, aspoň 100 ml...

Elektrika, tam musím být přímo u něho, takže to už je pozdě, to je tak pro zkušeného člověka, který se dokáže případně ubránit, pokud se elektrika nepodaří správně použít....

Taser, hmmm, pěkný, to sejme jednoho, ale co ti další, těch dalších 5? :-D

Plynovka je nejúčinější obraný prostředek? :-D To jsou hlášky :-D

Každopádně fakt, už vidím, jak ženská střílí z pistole, ostré nebo plynovky a přitom za ruku drží malé dítě :-D
o 12.11.2011, 21:52 | Lufas
Taser taky neni sranda...dotycnej to taky nemusi jen tak prezit...slabsi organismus,nemocny srdce nebo kardiostimulator a je to...
o 12.11.2011, 21:58 | CRK
Já na plynovku nedam dopustit, ale pokud nemá žádný zkušenosti, tak ať jim všechno radši dá a zmizí s dítětem pryč a pokud něco na obranu, tak radši nějakej pepřák, ale kvalitní (300-1000 Kč)
o 12.11.2011, 22:00 | CRK
Lufas: a kdo řikal, že by to měla kofola přežít? To nebylo v zadání...
Ale spíš bych to nepoužíval, protože na to nebude dobře nahlíženo v případě nějakýho problému...
o 12.11.2011, 22:18 | HIGHTOWER
Keci, Taser je naprosto bezpečný, ti co na něj zemřeli to nebylo kvůli Taseru, ale kvůli dalším X okolnostem, co to s ním nemělo nic přímé dočinění....

CRK: Jen pro mou normální zvědavost, kolikrát a jak a proti komu jsi použil plynovku?
o 12.11.2011, 22:28 | Proffesor_W
hightower: myslis ze bys tu mohl dat linky na nejaky fakt kvaitni peprak a taser?
o 12.11.2011, 22:56 | CRK
HIGHTOWER: každej den si do někoho, kdo se na mě blbě podívá vystřelim :)
o 12.11.2011, 23:12 | bartosek
používám kombi, je to skladnější a staráš se jen o jednu věc. [ Link ]
o 12.11.2011, 23:24 | Freerider
no já bych nepodceňoval kvér u kofoly. Klidně ji může mít....
o 12.11.2011, 23:35 | thepyroman
presne jako nademnou, plynovku si poridi jen sebevrah, vzij se do situace ze na tebe nekdo vytahne zbran (plynovku) a ty ma su sebe ostrou, budes cekat nez vystreli, nebo budes jednat?
o 13.11.2011, 01:42 | cupra.165
Zenske do ruky ani plynovku,ani ostrou,pokud do toho neni nijak zapalena..bud si ublizi nebo to poradne odskace..za pocitacem se to radi,udelej ji zbrojak,ale skutecnost je uplne nekde jinde
o 13.11.2011, 03:47 | Ráca-WRC-
kofoly maj nože a tyče a dost často boxery a prstýnky ... PARALYZER na ty hnědáky
o 13.11.2011, 06:52 | camron
Samej Desperado tady. Už někdo na někoho tasil ostrou, když na něj druhý mířil plynovkou? Risknul to někdo? Já si neumím představit, že na mě někdo míří a já to tahám někde z ledvinky nebo z pouzdra z podbundy. Haha, vtipálci...
o 13.11.2011, 08:23 | T0M
ostrou v žádným případě protože by to sní nikdy nedopadlo dobře... jak všichni víme romové nikdy neutočí v jednom, takže i kdyby jednoho střelila ostatní ji obklíčí, prostě by nestihla postřílet všechny, takže by jí tu pistol sebrali, a kdyby někoho předtím střelila tak 100% by jí to oplatili a zdrhli, prostě musíte si uvědomit že s čím na ně jdete s tím můžou i oni na vás, s ostrou jde fakt o život, tím že ji vytáhnete rovnou volíte možnost že někdo zemře, a i kdyby jednoho zastřelila a ostatní utekli, tak si jde sednout protože jsme v čechách, nehledě na to že by to psychicky nemusela zvládnout... když už tak tu plynovku, ale sakra bych se bál aby mě jí v přesile nevzali a pár ran mi z ní nedali...násilí plodí ještě větší násilí, takže čím víc se budete bránít tím víc vás zbijou.. taková je realita :)

PS: nehledě na to že vždycky když někoho přepadnou tak nestojej 10m od něho aby mohl použít pistoli ale většinou stojej okolo vás v horším případě vás rovnou někdo hned chytne, a hledat rychle v kabelce někde pistoli bude asi k ničemu když by vám jí hned sebrali...
o 13.11.2011, 09:04 | HIGHTOWER
P:W: v rychlosti - [ Link ] dráždí oči (zásah do očí), sliznici (výpary do dýchacích cest - obličej) i kůži (obličej, ruce, tělo).

Taser je proti jednomu, proti více - třem, čtyřem - nemáš šanci, zbytečné vytahovat, magoři v přesile se nerozutečou.

CRK: Já to myslel ale vážně, bohužel, ty jen tlacháš, škoda :-(

Camron: ostrou by měl dostat vážně někdo, kdo se už ve zbraních vyzná, teoreticky se dá plynovka i poznat, záleží, ale ve tmě, příšeří to nepozná nikdo. Kdo má už ostrou, měl by umět zacházet, to znamená tasit, umět rychle ovládat apod., být trochu zdatný a umět odvést pozornost a využít pak chvíle nepozornosti nepřítele a tasit a na to ti pak stačí už jen 1 s a můžeš střílet. Já mám aktuálně rychlost tasení ze skrytého nošení do prvního výstřelu cca 0,8 s
o 13.11.2011, 09:12 | gizmi
koukam kazdej druhej je tu nadsamec :D Chtel bych vas videt v realne situaci. Jinak Taser je 100% bezpecna hracka, mam odzkouseno (v praci) nekolikrat, ale ma dve nevyhody. 1. cena (uz vidim kolik z Vas setrilku by investovalo do tehle hracky :o))) Nic proti, ale nikdo 2. jeden pachatel, jedna rana - vic pachatelu = smula

Plynovka je fajn vec (mam "damskou" v chromovem provedeni a poloautomat), ale vcelku knicemu pokud ji nema clovek neustale pri sobe (coz zenska mit nebude, protoze ji "zalozi" do kabelky plne pokladu)..navic pokud ji clovek vytahne, je treba byt pripraven zmackout (vyvolava strach a agresivitu) coz bezna zenska opet neudela.

Nejlepsi je opravdu kvalitni peprak, kterej diky aerosolu "dostreli" stejne daleko jako plynovka a je i ucinnejsi. Sam mam na sobe odzkousenou plynovku i kasr (paprickovej kvalitni) a co se tyce plynovky, tak staci spatne pocasi a jde to i na tebe + dost lidi to proste nesejme (neni to tak hrozny)..

Ale chapu ze mraky kovboju tady budou tvrdit opak, pritom zkusenosti nulove..
o 13.11.2011, 09:13 | PAVELK
HIGHTOWER:rychlost tasení 0,8 je super ale určitě ne v zimním období když máš zapnutou bundu ke krku a zbraň pod ní tak aby nebyla vidět, takže takový rychlost ti je k ničemu v tomto případě
o 13.11.2011, 09:28 | HIGHTOWER
kdo říká, že nosím pistoli v podpažním pouzdru pod bundou :-)
o 13.11.2011, 09:47 | CRK
HIGHTOVER: já vím přesně, jak si to myslel a nenechám se zatáhnout tady do nějakejch "přestřelek" :-D
a jinak, já jsem jí plynovku určitě nedoporučil... Ženský to do ruky spíš nepatří....
o 13.11.2011, 09:47 | mr.brain | Upraveno: 2011-11-13 09:51:52
A kde tedy?:)

Edit: jsem si vzpomněl, známej má něco jako CZ92 a to by šlo nosit i na noze, otázka je jestli to jde pak rychle tasit,což s ohledem na místo asi ne.e
o 13.11.2011, 09:47 | PAVELK
tak poslední možnost je ledviňák, jinak není nošena skrytě
o 13.11.2011, 10:31 | gizmi
Pavel: Buh vi kde to schovava :D:D
o 13.11.2011, 11:09 | Nora
Počet registrovaných, legálně držených střelných zbraní je v ČR okolo 700 tis. Těch nelegálně držených je rovněž dle MVČR několik stovek tisíc v oběhu. Každý rok je zaznamenáno zhruba 500 kusů zbraní, které jsou nahlášené jako odcizené. Takže se domnívat, že cikáni nejsou ozbrojeni střelnou zbraní je značně naivní.

Např.: [ Link ]

o 13.11.2011, 13:00 | CRK
Tohle jsou tady vždycky taky zajímavý debaty :-D
Prostě kdo plynovku nechce, ať si jí nekupuje a kdo jí chce, ať si jí koupí, ale zachází s ní zodpověďně a uváženě. Já bych si zrovna nikdy nedovolil někomu jí doporučovat, ale ani v žádnym případě rozmlouvat. Může to někoho stát život, to je pravda, ale taky ho může zachránit a já volím tuto variantu.
o 13.11.2011, 14:08 | jura.j
jako bartosek , měl sem u security , používal sem a luxus věc
o 14.11.2011, 09:25 | hanzz
Zrovna dnes mi přišel mailem odkaz na [ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4142 sekund.