Navštíveno 775x

Zdravím chci se zeptat zda máte někdo osobní zkušenosti z eshopem 123shop.cz. Doba dodání popřípadě řešení záruky atd. A další věc máte někdo zkušenosti s těmito sluchátky?
[ Link ] Budu je mít na poslech Blue ray filmů sem tam hry prostě PS3. všem děkuji za postřeh
jen jsem mrkl a má je i Alza za stejnou cenu
[ Link ] tak pokud jde jen o co nejlevněji
Hightower: děkuji na Alzu jsem nenarazil a o cenu mi popravdě už jde jen z principu po dnešních zkušenostech z elektroworldu kde jsem málem koupil sennheiser rs120 za skoro 3000 a pak přišel domů a na netu zjistil že se dají koupit už od 1600.- Já si prostě řekl že klidně dám za sluchátka i 4500,- ale chci je dát opravdu za kvalitní sluchátka a ne platit prachy pánu bohu za nic. Takže volba padla na některý eshop a navíc po přečtení pár recenzí mi beyerdynamic přišlo jako dobrá volba co vy na to

12.11.2011, 18:29 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-11-12 18:30:28
zbozi.cz a nebo heureka.cz a hned víš, na čem jsi s cenama, to je první, kam koukám před koupí čehokoli :-)
Takže teď se spíš ptáš na ty sluchátka, ne shop? :-)
123shop je zavedená firma, sídlia neďaleko mojej práce po novom, pár vecí som si ja aj kamaráti tam objednali/kúpili a vždy maximálna spokojnosť :-) veci boli vždy behom dňa-dvoch doma (po Prahe a okolí), veľa z nich sme vzali aj osobným odberom... Reklamácie produktov presmerúvali vo väčšine prípadov priamo na výrobcu, tým pádom to bolo aj rýchlejšie než to posielať/voziť im, skade by to až potom následne šlo k výrobcovi/dodávateľovi... Tak toľko odo mňa :-)
A ted k samotným sluchátkům :) jestli mohu
:)