Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výběr MM centra

o Navštíveno 1042x o
o 12.11.2011, 09:34 | LukeFab
Potřebuju poradit jaký multimediální centrum pořídit,

můj favorit je eGreat EG-R200PRO II nebo ještě přemýšlím nad EVOLVE Blade DualCorder,který umí navíc nahrávat z tv,ale víc jak 3500Kč bych za to nechtěl zatím dát.

eGreat EG-R200PRO II
[ Link ]
EVOLVE Blade DualCorder
[ Link ]

Evolve něják moc nevěřím,značku něják moc neznám.Máme od ní jen DVB-T tuner na chatě,ten nejjednoduší.Ale zase to umí hodně věcí.
EGreat umí asi vše + hodně velká výhoda je,že česká grupa programátorů upravuje FW,což je super.

Nevím který vybrat

o 12.11.2011, 10:00 | Luke_288
z těhle dvou nevím, za podobnou cenu jsem kdysi koupil egreat M34A, tomu ze velkým obloukem vyhni. v polovině přehrávaných filmů se několikrát kousne s nutností natvrdo vypnout/zapnout, při slideshow fotek to samý...
o 12.11.2011, 11:19 | clown
egreat je umax, ne ?
ten umel naposledy kopirky - analogovy :o)
o 12.11.2011, 11:57 | LukeFab
jo umax,ale nikde jsem na něj nic špatného nenašel.Limit co chcu dát je 3500Kč a vybírám asi z těchto dvou
o 12.11.2011, 12:15 | clown
prdel je ta, ze kdyz si koupit blbyho Patriota za 1500 tak umi to samy :o) a naloupes do nej i firmware z AC RYANu, ci MED8RERU ..

Evolve je to to samy, tam je problem ten, ze jde o cesky Evolve vyrobek z ciny, vypada to dobre, funguje to jaks taks, ale podpora nulova .., skoro jako Prestigio.

Mozna bych jeste zkousnul domu Asus O Play, WD ne (ma uzavreny firmware)
o 12.11.2011, 12:30 | LukeFab
ASUS O!PLAY hd2 bych možná taky bral,ale nečetl jsem moc pozitivních reakní na netu,ani ve videorecenzi na zive.cz,nemá wifi,ani ty český tv stanice
o 12.11.2011, 17:21 | clown
joo wifi ... :o) good luck s prenosy po wifi :o)
a to mne wifi zivi :o))
o 12.11.2011, 17:22 | clown
btw .. wifi k tomu stoji cca 300,- firmware (Venus Linux) pozna lepsi cipy od Realteku, ono je to vlastne vsechno postaveny na RTL cipech .., novejci uz maj dvoujadrovy atomy, ale to je pomerne exoticke a velmi nejasne co s tim .., nejhorsi varianta jsou MM playery na Androidu ..
o 12.11.2011, 18:07 | LukeFab
popřemýšlím nad tím asusem,jiank asi to vidím zatím na ten egeat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3485 sekund.