Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: nová GK posraná?

o Navštíveno 606x o
o 11.11.2011, 20:51 | LukeFab
Ahojte,
dnes jsem koupil novou grafickou kartu ati 6770 [ Link ] a mám s ní několik problémů.První je ten,že přes hdmi vedu obraz i zvuk do receiveru,tam to něják blbne,jelikož když mám puštěnej film,tak chvíli to má takový výpadky,že najednou byla černá obrazovka,ale jen na 1s,ale dost často(po 1minutě) a někdy zase vypadával zvuk.A teď mi na druhým hlavním monitoru asi v 1/4 dole problikává nějáký černý obdelník!Co to je?Vadná karta nebo co?

zdroj Seasonic 480w,CPU E8400,8gb ram,2hdd a to je vše,win7 64bit,předtím jsem to měl napojený stejně na ati 3870 a bez problémů.

Než jsem dal 6770,tak jsem měl zapojenou ještě starou ati 3870 a zvukovku Asus Xonar D2,která má externí napájení,tu zvukovku jsem ale odpojil + jsem odpojil hdmi,které vedlo do receiveru,takže na grafické kartě jel jen monitor přes dvi a najednou při startu systemu se mi celá obrazovka zbarvila jen do šedé,při dalším restartu do oranžové a při dalším restartu do fialové!

Vrátil jsem zpátky starou ati 3870 a vše jede bez problémů!Takže je karta v prčicích?Snad mi vrátí prachy,když to zítra půjdu vrátit.Kupoval jsem to v Ts Bohemia

o 11.11.2011, 21:15 | TT
Může bejt, ale co jí zkusit v jinym PC ?
o 11.11.2011, 21:25 | RadekFM
Tohle mi delel hdmi kabel, dal jsem jinej a chodi to. A ten puvodni na jiny GK taky chodi.
o 11.11.2011, 21:28 | RadekFM
Ale jestli ti to dela i prez dvi na monitoru, tak muze byt karta KO.
o 11.11.2011, 21:57 | LukeFab | Upraveno: 2011-11-11 21:59:27
karta nejdřív jela asi hodku v poho,pak při sledování filmu přes hdmi začal vypadávat obraz na 1s- černý obraz a střídalo se to s výpadkem zvuku.Pak přes dvi začal blbout hlavní monitor a to tak,že v dolní 1/4 obrazu se začaly objevovat černé obdelníky,tak jsem přeinstaloval ovladače odpojil všechno nepotřebné z napájení,ale nepřestalo to.Po restartech se vždy než jsem stačil něco spustit,tak se mi zbarvila celá obrazovka do nějáké barvy.Jen doufám,že to půjde vyměnit za nějákou jinou věc,když mi nevratí penize

HDMI kabelem to podle mě nemůže být,na těch hdmi mám tv zapojenou asi rok a nikdy žádnej problém,na staré grafice to vše zase funguje jak má.V jiném pc jsem to nezkoušel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2967 sekund.