Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problémy s videem na netu

o Navštíveno 659x o
o 11.11.2011, 19:25 | HIGHTOWER
Mám Win7 a asi tak 14 dní, co se mi začali sekat videa např. na Youtube apod., kdy se to sekne tak, že zvuk jde asi ještě 30 s, ale vše ostatní je kousnuté, celé PC, nejde se přepnout nikam, nic, správce úloh ani nenaběhne, CTRL+ALT+DELETE funguje, ale jde jen se odhlásit/vypnout, ale správce fakt nenaběhne. Dělá to Chrome, IE, Mozila, prostě všechny prohlížeče :-(
Neví někdo, v čem je chyba? Nějaký nápad?

o 12.11.2011, 01:15 | kozlustechnykus
Zajimave. Mam XP pro 32b a obcas se stane neco podobneho. Jen u me nereaguje vubec nic, mam cernou obrazovku a v levym hornim rohu stridave blika Analog a Digital. Zvuk bezi. Jakoby mi prestal fungovat vystup na monitor Grafika je integrovana, podle senzoru se nehreje nic, chybove hlaseni taky zadne,... Nevim jestli odchazi deska, nebo co.
o 12.11.2011, 08:52 | gizmi
resil jsem podobnej problem a zatim to vypada, ze to je novou aktualizaci ICQ :(
o 12.11.2011, 09:19 | HIGHTOWER
icq jsem už nějakou dobu neaktualizoval a dělá to stejně, právě že jsem na PC nic nedělal se SW, takže vůbec netuším, v čem je zakopanej pes :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3205 sekund.