Navštíveno 3038x

Lidičky nesetkal jste se někdo s tím, že po zmáčknutí háčku, nebo čárky nad písmeno mi to daný symbol vypíše rovnou dvakrát ? Nedá se s tím dělat :-) zobrazení následovně ˇˇ ´´ prostě nenapíšu jen jeden znak nad písmeno, klávesnice vyměněna a žádná změna, dělá to pořád, PC nehlásí ani žádný vir, nic, nemá někdo potuchy ?
dela to vsude nebo treba jen ve wordu?
Ja mam podobnej problem, od jisty doby (nevim od kdy) mi to pise uvozovky a apostrof az po druhym zmacknuti.
zmacknu jednou SHIFT+" a nic, zmacknu podruhy a pisne to 2x ""
a když deš na hajzl, tak se vyčůráš normálně?
johanik: viz odpoved od tmx.806
tappaja: nedela ti to od Win7?
[ Link ] ?
ze to bude nejakej smejd uz vím,a le odkaz bohuzel nepomohl, to co se tam resi, to nikde nemam, kurnik

11.11.2011, 09:49 |
tappaja | Upraveno: 2011-11-11 09:51:05
shamania: A vis ze mozna jo?
Na tu klavesnici sem uz koukal, problem mam v tom, ze mi ta US int nejde odebrat.
tappaja - tohle je normální :-) Máš ve Windows blbou anglickou klávesnici, je English US a English International, tak přepni na tu druhou :-) Myslím, že to dělá ta International, ale nejsem si jistý. Taky mě to napřed mátlo, tak jsem přepnul a opravdu to bylo tím.
Tak sem doinstaloval US English, posunul sem ji nahoru, tak doufam, ze ji to tam bude cpat jako default. Diky za nasmerovani!
Já to odkliknul přímo v ovládacích panelech. Problémy dělala Angličtina Spojené Státy (mezinárodní), vyřešila to Angličtina Spojené Státy (ta "obyčejná"). Viděl jsem to nastaveno na víc serverech, neskutečně mě to sralo, že musím uvozovky napsát dvakrát a podobně :-)
Tak u mně vyreseno, postnul jsem to na viry.cz vzdycky tam dokonale poradej s jakoukoli javeti, hacky a carky uz to pise dokonale jednoduse :-D hurá :)
tak aby z toho neco meli i dalsi generace:
[ Link ]

11.11.2011, 12:54 |
AR tapaja: tohle je funkce te zvolené klávesnice, ono když poprvé vyvoláš ty uvozovky tak se aktivují, napíšeš slovo nebo větu a dáš zase uvozovky tak ti to ten řetězec obalí.