Navštíveno 978x

10.11.2011, 23:49 |
CRK Občas taháme do hospody vodnici a ládujem jí tabáčkem Habibi, ale protože jsem teď zaletěl na votočku do Turecka, tak jsem nakoupil tam a ten tabák je nějakej nekompatibilní... Má někdo zkušenosti?
vůbec nevím co si představit pod pojmem, že jsou ty tabáky nekompatibilní .... moc se pálí? nebo naopak špatně "hoří"?
My co jsme měli většinou tabáky z turecka tak byla míň výrazná chuť a vydržely kratší dobu ...
Jinak tabáky Habibi neznám, nebo nevím že by jsme je s klukama měli takže neřeknu co a jak ...
Jinak velký rozdíl v dýmce udělá už i kvalitní uhlík. Samozápalné uhlíky většinou "smrdí", je z nich hromada popela a zkazí chuť celé dýmky i když je to nejjednodušší varianta. My používáme cocobrico a luxus jen se musí vyřešit rozpalování uhlíku ...

11.11.2011, 08:57 |
nome presne tak cocobrico + už máme koupenej plynovej varic jen na tyto ucely. Jinak obecne tabaky co se tady daji sehnat josu vecinou pekne sracky. Chce to vybrat

11.11.2011, 09:06 |
CRK Jde o to, že mají míň výraznou chuť, ale hlavní problém je, že nejdou tak dobře "načechrat" a potom taky, že je cejtit jako by lehká "zatuchlina", ale to se spíš domnívám, že je smrad z toho uhlíku, kterej se tam kvůli tý jiný konzistenci a nemožnosti správně "načechrat" víc dostává...

11.11.2011, 09:09 |
nome no smrad z uhliku a zatuchlina je trosku rozdil, je proste mozne ze ten tabak zplesnivel to se taky stava

11.11.2011, 09:11 |
CRK proto je to v uvozovkách, jinak tabák je úplně novej a několik druhů a kupovanej na několika místech, takže tam problém nebude...

11.11.2011, 09:21 |
vypuk Ty tabáky jsou většinou na dvě věci... V těch zemích se přednostně kouří čistý tabák a tyhle jsou dělané jen tak pro turisty - vidí tam jabko a hned kupujou a přitom je to sračka... kup alfakher a ujišťuju tě, že nebudeš chtít nic jiného... Já si zkusil i jinou ligu - Starbuzz, a tohle jestli někdy ochutnáš tak i al fakher ti příjde jako "co to sakra je?"... :))
jj jako vypuk, v česku je top třída al fakher. Stačí ho dát měnší množství protože vydrží další dobu a chuť je dobrá a výrazná. O něco horší, ale ještě kouřitelná je u nás nejrozšířenější nakhla.
Ale je fakt ,že co jsme párkrát měli z US objednávku tak Starbuzz nebo Romman je uplně jiná třída a kouření dýmky se ti posouvá o třídu jinam :)

11.11.2011, 10:14 |
CRK Díky moc za odpovědi a kde nakupujete?
tak koukám že romman už není problém ani u nás a ani ta cena není špatná
[ Link ] .
A na bazošu a podobně se dá koupit i starbuzz (i když cena přímo z ameriky je podstatně jiná )

11.11.2011, 10:18 |
CRK A kde se dá koupit spolehlivě v američke?

11.11.2011, 10:35 |
DaveX Já třeba vůbec nemůžu srovnat tabák z Turecka ten, co se dá koupit tady. Sice je to zde dražší, ale chuť a výdrž je podstatně lepší.