Navštíveno 743x

Na brouzdání po netu,nějaký hry,filmy(no v HD to nejspíš nezvládne,resp.mám dost pochybnosti)Máte někdo zkušenost s Acer Aspire Revo?Sympatická minivelikost(placatost),spotřeba,tichej..co dál?Nebo máte někdo jiný tip?
[ Link ]

09.11.2011, 13:24 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-11-09 13:27:14
P.S.Nechce se mi do toho investovat nějaký horentní částky..spíš čím míň,tím líp... :o)Prostě druhej/ev.třetí PC do domácnosti s gaučově odpočinkovým využitím.
ja bych se na to vysral a koupil nejakej tablet - jabko nebo droid - podle svetonazoru... :)
Ja koupil Xtreamer a za 2500 vyborne multimedialni centrum, ktere prehraje vsechno. Dokoupil jsem pasivni chladic, vetrak vypnul, takze zadnej hluk.

09.11.2011, 14:22 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-11-09 14:24:30
tmx: Jde o to,že to občas použije i máti na browsení(stěžuje si,že na normální displeje blbě vidí,tak 37" z 1,5 metru by jí snad mohla stačit) :o)jinak bych sám sobě pořídil něco vyloženě kapesního tak do 10"
mrazik: nj jenže k Xtreameru asi nepřipojím klávesnici a nemá prohlížeč předpokládám..
na xtrmr ti kouknu (doma), ale pocitam, ze ten standard asi browser mit nebude. NICMENE: uz vysla nejaka "pro" verze, ktera ma android a ta by to mohla(mela) umet...
tmx: s Androidem jo? hmm? zajímavé..

09.11.2011, 15:58 |
Daryl (A)
kupovali jsme do firmy jeden a spokojenost. Ale je to Atom, takze s tim fullhd videem nevim nevim ..spis asi ne. Obzvlaste nejaky xvid a podobny komprese. Jinak pecko svisti v pohode a je hezky. Super je ten system pripevneni zezadu do otvoru VESA drzaku.