Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada digitální kompakt bazarovka

o Navštíveno 707x o
o 09.11.2011, 12:19 | JoPi
Ahoj chci se zeptat jestli nevíte o nějakým rozumným kompaktu ( vím že nic moc rozumnýho to nebude ) jde mi o to že chcu něco za pár stovek a co mě nebude srát že se rozbije protože ho budu mít sebou při ježdění na snowboardu nejde mi o nějaký super foto mám canon 500d takže opravdu vím co od toho můžu a nemůžu čekat.Jde mi třeba o ty co jsou na aukru.

o 09.11.2011, 12:25 | JoPi
Prosím o přesun do ostatních ,nějak jsem se přehlídl omlouvám se.
o 09.11.2011, 22:59 | JoPi
Nikdo nemá zkušenosti s kompaktama ?
o 09.11.2011, 23:17 | Mr.Scully
Zkušeností je dost. Pokud chceš něco do litru, tak koukej spíš na paladixu a hledej starý modely, občas se něco najde. Takovej pět let starej foťák ti udělá za světla minimálně stejně dobrou fotku jako většina dnešních novinek.

Např.:
[ Link ]
(Powershoty byla taková střední třída Canonů - nic extra, ale nic špatného)

[ Link ]
(neznám, ale má pěknou světelnost)

atd.
o 10.11.2011, 10:18 | JoPi | Upraveno: 2011-11-10 10:26:30
Právě paladix sem si projížděl a překvapilo mě že je tam toho do litru celkem dost,každopádně upřednostním menší rozměry, na foťák stejně asi budu pořizovat nějaký hard case jeliokož na sjezdovce nechcu sebou tahat velký krámy , max něco co se vejde do málé batožiny a při pádu bych nerad lehl na nějakou cihlu :D .Ten canon vypadá dobře za ty prachy , právě se mi líbí i jeho skladnost.Napadlo mě kouknout se i třeba po ultralevnejch krámech kolem 1500,- novejch ale tam je asi jedno co se koupí co? [ Link ]
o 10.11.2011, 10:29 | clown
proton ma v akci nejaky fuji za litr .. , nebal bych se toho
o 10.11.2011, 10:57 | Mr.Scully
Já bych nový vůbec nezvažoval, kvalitativně budou horší než starý za tuhle cenu. Ty starý mají jen dvě nevýhody - ISO obvykle končí na 400 (na snowboardu nepotřebuješ) a nemají video nebo jen mizerný (taky se bez toho asi obejdeš). Chtělo by to něco ne úplně prastarýho, aby to bralo aspoň SD karty :-) Ten Canon A490 žádnej optickej zázrak nebude, ale svoji práci asi odvede. Mám doma A710, což je lepší kvalita (a má stabilizaci), ale ne zas tak výrazně (a několik let mi věrně sloužil :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3539 sekund.