Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Fotografové pomoc- Fujifilm

o Navštíveno 695x o
o 09.11.2011, 06:53 | guster
Ahoj, všiml jsem si že je tu docela dost lidí kterrý se zabývají focením, nebo se aspoň motají kolem fotoaparátů. Uvažuji o koupi foťáku, ale nevím jaký vybrat. Co jsem koukal do obchodů tak mi vyhovovali fotoaparáty Fujifilm, přesněji model HS20. Chtěl jsem se zeptat jak si stojí foťáky této značky a jak je na tom konkrétně tento model. S focením začínám , takže jestli se mě někdo bude ptát co a jak budu chtít fotit tak předem odpovídám, všude, všechno, všelijak :D. Předem děkuji za odpovědi a reakce

o 09.11.2011, 07:04 | Zdeny60 | Upraveno: 2011-11-09 07:07:14
Máme doma Fuji SX80. Venku za světla hezký fotky,dokonce tomu nelze vytjknout ani zvýšený šum, řada motivových programů, některé dokonce fungují, například portety. Co čekat od kompaktu dnešní doby? Nesmyslná hodnba za rozlišením, pidi ovládací tlačítka, kvantum nesmylných funkcí, které člověk nevyužije - to je prostě u všech stejný.

S videem nepočítej = nepoužitelné, jen max. jako dokument.

Spolehlivost zatím OK (2 rky), výdrž baterie výborná - vydrží měsíc bez nabíjení, zatím. Testy a recenze mluví v dobrém, refer. fotky jsou hezké - vyhledej na webu. Myslím si, že v této ceně jde více méně o to samé.

U těch UZ kompaktů pozor na kresbu na obou max. rozsazích, tedy chci říct na okrajích.Daň něco za něco.

Asi chybu neuděláš, ale zajdi si to i vzít do ruky, než to koupíš a zkus i nějaký panasonic, tomuto podobný.
o 09.11.2011, 07:13 | Crimson
Kup si něco s větším čipem, Canon G12, Olympus XZ1
Nebo ještě lépe Samsung NX10 + 18-55 mm OIS

Praxe Megapixel:

foto k příspěvku  od Crimson

o 09.11.2011, 07:14 | Crimson

foto k příspěvku  od Crimson

o 09.11.2011, 12:51 | Mr.Scully
HS20 není špatná volba, chybu neuděláš. Každopádně si musíš napřed rozmyslet, co přesně chceš:
- kompakt s velkým čipem
- kompakt ultrazoom
- EVF ultrazoom
- bezzrcadlovku
- zrcadlovku

(Pokud chceš investovat osmičku, tak víceméně odpadá poslední varianta).

A teprve podle kategorie můžeš vybírat dál (rozdíly jsou docela zásadní). Pokud chceš ultrazoomovou EVF, tak ta Fujina je celkem dobrá volba.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3328 sekund.