Navštíveno 1357x

08.11.2011, 10:44 |
Kamil
Mno, docela strasidelnej dum...

08.11.2011, 11:03 |
bafis peknej domek....a cena taky :)

08.11.2011, 11:10 |
AR no za mě domek nic moc
řešení poměrně zvláštní...
každopádně nějak nepobírám ty dřevěné dveře přímo do bazénu :-)

08.11.2011, 11:20 |
Ravo Dveře nejsou přímo do bazénu, ta první fotka docela slušně klame. Koukni na další.
docela to jde, ale kuchyň se mi nelíbí ;-)

08.11.2011, 11:44 |
JP | Upraveno: 2011-11-08 11:46:40
Na tom domku by se mi líbilo asi jenom to Fko:D. Ty dvoje dveře s oknem vedle sebe jsem nepochopil, to na mě působí jak kdyby to byly dvě dodatečně propojený řadovky. Peněz je v tom dost, ale nějak mi v tom domku vůbec nic nesedí tak jak by mělo. Barvy rozladěný, styl taky (bílý "studený" dlaždice jak v ordinaci a dřevěnej "teplej" strop), celý to na mě působí depresivně a rozhádaně. Ta koupelna s menší vanou je naprosto příšerná. Za ty peníze bych si postavil něco vkusnějšího...
No dyk rikam, strasidelnej dum. Mit prachy automaticky neznamena mit vkus...
Je to vedle v dědině v milionářské čtvrti,samej hezkej domek,ale připadne mě to jak šmoulov,hlava na hlavě a když si prdneš tak to sosed určitě uslyší,není tam žádný soukromý,prostě nasázený jeden barák vedle baráku a velký ploty aby ti sosed nečuměl do huby u oběda. Domky sou tam hezký,ale co já mám zahradu tak tam na stejným prostoru stojí tři domky.
to Jajinek to bych teda nechtěl sekat :-D
no to je hrozne!!!
Uz dlouho jsem tak divne a nepraticke barak nevidel a je to jak ve slepicarne....
Ani ta 550 to nenapravi :-)
Nevím jak u Brna ale v UH se větší a pěknější dům prodává za 7mil. Jen bez F550ky.
Kdepak...vkus si člověk nekoupí.. :oDDDD to je paskvil od A do Z
O-O: já taky ne,ale musím,byl by z to prales ;-)

09.11.2011, 08:21 |
Mika tapíku, vždyť to dávno víme. Peníze nezaručují kvalitu.