Navštíveno 613x

[ Link ] omlouvam se ale fakt to nutne potrebuji ted jsem mel pc pujcen od kamose a musim jet opet na tom co nejede jak ma...

07.11.2011, 21:23 |
Pekys těžko říct, každopádně po tom měření co si udělal je zřejmý, že problém bude někde v pc.
pomalý načítání stránek - zkus jinej prohlížeč
ctrl+alt+drl - správce úloh - procesy - koukni kolik ti co žere paměti.
další záložka - výkon - to samý, koukni jak se to bude chovat při spouštění prohlížeče, hry.
zaměř se hlavně na RAMku, případně ji otestuj nějakým softem (memtest, goldmemory, sandra)
jinak fakt už nevim.
diky, vyuziti cpu 27 az 85% porad to tak nejak skace
pamet 1,54GB
fyzicka pamet:
celkem 2939mb
v mezipameti 1632mb
volno13mb
pamet jadra:
celkem 162mb
strankovano 95mb
nestrankovano 67mb
jinak jede 80procesu takze co s tim? nejak snizit? musi jet tolik procesu?
co je lepsi?google chrome nebo opera?

07.11.2011, 22:07 |
DaveX chrome :)
tak jak ted nastavit chrome tak abych mel na pravo nahore vyhledavac google a pak jeste v liste kam pisu www tak aby tam byla ta malinka sipecka kdyz na kliknu tak se mi dabidka stranek kam nejcasteji chodim...do ted jsem pouzibval mozzilu a vypada to ze ted to jede mnohem lepe nez s mozz..poradite? dikes

07.11.2011, 22:29 |
DaveX vyhledavač je přímo v liště, automaticky to je vyhledávání přes google. Jinak se prokousej nastavením, tam je vše.
hledam a nic nevidim, jsem vocas...
ted google napravo nahore nemam a ani tu sipecku jak na ni kliknu tak se mi ukaze treba 15 www kam jsem chodil....nebo chodim nejcasteji,a k rychlejsi orientaci to potrebuju jelokoz ted resim dost veci na jednou a mozzila me zasekavala...

07.11.2011, 22:33 |
1kw S čím je vlastně problém ?? Vpředchozím příspěvku je rychlost a odezva netu celkem slušná, také píšeš, že problém je už ve windows, takže: Aktuální ovladače, Máš legální Win ?? Nejdříve bych zkusil nějaký testovací nástroj, PC Mark nebo jak se to te´d jmenuje, výsledky by měly přibližně odpovídat podle nějaké databáze na netu třeba (už se mi stalo že grafika neházela žádnou chybu ale zpomalovala celej pc až umřela úplně). Kdyby byla v hájí Ramka tak bude házet ňákou chybovou hlášku ale prověřit můžeš třeba Memtest, hlavně aby bylo dost volného místa a nemuselo se to stránkovat na hdd. 80 procesů je docela dost :)
win je legal.takze proverit vsechny vnitrnosti? mate nekdo nejake overene programy?diky

07.11.2011, 22:37 |
DaveX Vyhledáváš přímo tam, kde píšeš stránky.
ajo diky a jak to je s tim abych nemusel treba chci najet na seznam,youtube atd tak abych nemusel mackat pocatecno pismeno a jen najel mysi a hned dostal nabidku?

07.11.2011, 23:03 |
DaveX hm, tak to nevím, musíš se tím prokousat. Já tu mám své oblíbené nahoře a jen na ně klikám.

08.11.2011, 14:30 |
sotek Format vyřeší většinu problémů.
prave ze bylo vse ok dokavad se nepreinstalovali win
preinstall win = vsechny ovladace jsou default, udelel jsi update ze stranek vyrobce pocitace? Sitovka, chipset, grafika atd atd...?