Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PS3 a externí disk

o Navštíveno 1462x o
o 07.11.2011, 19:49 | Luke_288
určitě to někdo už řešil- existuje možnost jak přemluvit PS3, aby viděla externí disk formátovanej na ntfs? formátovat na fat32 nechci, mám teda smůlu?
normálně mám disk připojenej na egreat M34A, ale ten asi brzo vzteky rozšlapu, tak jsem chtěl vyzkoušet na fotky a filmy PS3

o 07.11.2011, 19:55 | Luke_288 | Upraveno: 2011-11-07 19:56:17
a rovnou další věc- když připojim ten externí disk k notebooku, tak ho ps3 vidí jako media server (ten nb), ale když se na něj chci připojit, píše, že check media server setting, acces to the media server is not allowed. it is possible that the system name for this ps3 has not been registered. co to znamená anglicky vím, nevím jak to vyřešit
o 07.11.2011, 19:58 | C...arlos
Myslím, že PS3 ntfs neumí, všechno se musí tahat přes fat32, aspoň jsem to četl když jsem PS3 kupoval.
o 07.11.2011, 19:59 | Luke_288
to jsem se právě na netu taky dočet...tak to je dost k prdu...
o 07.11.2011, 21:35 | Ravo
celá PS3 je jako MM centrum dost k prdu... všechno tlačit jen přes media server, omezení formátů HDD atd atd.

Přístup Sony je podobný jako Apple = ač mají dobrý produkty, tak ke mě domů prostě nesmí. Odmítám slaďovat dohromady různé neApple/neSony zařízení a odmítám přistoupit na jejich politiku vše Apple/Sony
o 08.11.2011, 07:10 | Escudo
já začal hned na začátku používat místo media serveru TV Versity a všechno mi jde líp, víc formátů a žádný potíže. Je to běžně stahovatelnej soft
o 08.11.2011, 11:26 | Luke_288
tzn tenhle program nainstalovat do nb, k němu připojit externí disk a pak to s ps3 běhá?
o 08.11.2011, 12:45 | Escudo
to s diskem jsem nezkoušel, já reagoval spíš na větu, že MM centrum je k prdu. Ale zkusit to můžeš, soft tak jako tak doporučuju pro využití všeho ostatního
o 08.11.2011, 16:04 | RedBaron
Já mám v PS3 mohutnou sbírku MP3 otagovaných tak, aby je krásně požrala, třídila a nabízela, sbírku všech svých fotek od roku 2003 a sbírku HD filmů překovertěných převaděčem z .mkv do 4GB partů ve .vob souborech a když chci další, tak si ho prostě během pár minut překonvertím přes mkv2vob, mění to jen hlavičku souboru a obsah zůstává stejnej.

Jinak funguje aplikace PS3 Media Server a podává to přes síť, akorát síť u mě znamená router připojenej na net, wi-fi z notebooka a wi-fi do PS3, takže dobrý tak akorát na přehrávání MP3, určitě ne na datový tok HD :o)
o 08.11.2011, 17:58 | Luke_288
Cim to konvertujes? Jestli to film nedela 2h tak to asi prevedu taky, jak slapou titulky? prtz ten egreat je naprosto tragickej. Na prd je, ze budu muset ten TB dat z disku nekam prehrat a celej ho zformatovat.
o 09.11.2011, 06:19 | Escudo
RB: HD netušim, ale DivX filmy cca 90min/1,5GB to po síti přes WiFi bere bez problémů. Možná jsem dokonce jedno HD z foťáku zkoušel a snad to bylo v pohodě, ale už si to nepamatuju přesně.
o 09.11.2011, 14:25 | RedBaron
Luke_288: Já provozuju jen dabingy, titulky jsem nějak neřešil. Dřív jsem byl jejich fanda ale teď mě to baví čím dál tím míň :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3543 sekund.