Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lama dotaz: měření laserem

o Navštíveno 790x o
o 06.11.2011, 20:21 | kasko
vzhledem k tomu, že je po většinu dne tma, chci se zeptat, zda jde měřit laserem za tmy, popř. zda jste se s tím setkali.
Klasické auto s bleskem je standart, ale zajímá mě laser.

Díky

o 06.11.2011, 22:52 | Pekys
no, jelikož takový ty informační tabule s rychlostí, který tu máme v okolí měří jak za mlhy, tak za tmy, tak bych řekl že tma na to nebude mít moc velkej vliv. Nevím jakou je to technologií, jestli laser, nebo mikrovlna, nebo co ja vím, ale měří to. Moc bych na to nespoléhal.
o 06.11.2011, 23:33 | JR
Zmeri te vsechno, otazka co presne maji, aby to i vyfotilo v noci.
o 07.11.2011, 07:14 | Zdeny60
aNO, MĚŘÍ A FOTÍ TO I ZA TMY. a TO JAK STACIONÁR, TAK MOBIL. Kuwa caps:-)

Takže na tmu bych nespoléhal, víš, že čert nikdy nespí:-)
o 07.11.2011, 08:13 | kasko
díky.
Jen jsem zjišťoval, zda to jde, protože jsem ještě nikoho neviděl, když jezdím nad ránem nebo v noci...
o 07.11.2011, 08:58 | Pekys
no to bude asi proto, že v noci a nad ránem jezdí tak málo aut, že je menší pravděpodobnost že někoho ulověj, navíc už je kosa a museli by tam mrznout :))

Vylejzaj jak hadi, jen když je slunečno a hřeje to.
o 07.11.2011, 09:19 | kasko
Pekys: :):):)

Jenže v noci nejezdí kvantita, ale kvalita... stručně napsáno :)
o 07.11.2011, 10:53 | Pekys
to je taky fakt, bud nality, nebo taxikáři :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.382 sekund.