Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zahradní vysavač

o Navštíveno 906x o
o 06.11.2011, 20:18 | kasko
Má někdo zkušenosti se zahradním vysavačem?
Volili byste raději benzín, nebo elektriku?
Budu je používat pouze občas (10x do roka)
Je především pro foukání a vysávání listí z pod stromů a z trávníku.

Díky

o 06.11.2011, 20:21 | PAVELK
po dnešním zahradním úklidu jsem zjistil že to hráběma nepůjde :-) tak se přidávám
o 06.11.2011, 23:27 | Sleepz
Já používám jeden z nejlevnějších modelů co v OBI měli, elektrický a je to pohoda. Benzínovej je dobrej jestli máš větší zahradu než všechny prodlužováky doma :D Teda alespoň mě elektrický vyhovuje.
o 06.11.2011, 23:46 | Jujk0
Ja používam toto - [ Link ]
A kam sa nevmestí, tam malú kosačku. A na ostatné stačia hrable :)
o 07.11.2011, 08:09 | kasko
Jujk0: asi jsme se trošku nepochopili :)
Měl jsem na mysli vysavač, ne sekačku - traktor.
Vysavač je tohle [ Link ] :):):)

Tenhle byl i včer na Nově - Rady ptáka loskutáka, ale cenovka se mi moc nelíbí :((
o 07.11.2011, 09:31 | Jujk0
Kasko, je mi jasné, čo si myslel, ale sekačka alebo traktor to povysáva rovnako a rýchlejšie :)

Dobre, už končím :)
o 07.11.2011, 11:06 | Tomášek
jj na listi je nejlepsi sekacka, posbiras vse do kose a rychle :)
o 07.11.2011, 11:25 | Petura | Upraveno: 2011-11-07 11:26:20
ze zvědavosti jsem si letos koupil v OBI ten nejlevnější od CMI na elektriku ...
listí to fouká slušně, ale honím to sem a tam, vysává to taky slušně, ale kamínkům jsem se nevyhnul a v místě kde je ta vrtule jsou vidět na krytu praskliny a sekance od nich ...
na čistém trávníku by to asi bylo OK, ale tam jsem si vzal hrábě a měl to rychlejší než s tím vysavačem :)
jinak je to perfektní dráždilo na psa (při foukání), maltézáka to povalí a rotvice po tom jde jak slepice po flusu ...
o 07.11.2011, 11:26 | .mycTD
taky sekacka
o 07.11.2011, 11:50 | kasko
Sekačka je nereálná. Budu sbírat listí ze skalky a z kamínků, které jsou pod stromy a podél plotu. Tam by sekačka asi dlouho nevydržela. Pak taky listí u jezírka...
o 08.11.2011, 10:08 | iwi
Máme nějaký obyč Al-ko asi 4 roky, elektrický a no problem, vysává nebo fouká, zrovna to listí drtí. Je spíš otázka jak velký prostor potřebuješ oběhat kvůli prodlužce.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3258 sekund.