Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mondeo mkII-mlátí zadní náprava

o Navštíveno 1326x o
o 06.11.2011, 18:23 | hawai
čau, potřebuju poradit, poslední dobou mi při přejíždění nerovností něco mlátí v zadní nápravě. vypadá to na nějakej silentblok. někde na ford fóru jsem se dočetl něco o ,,kostech stabilizátoru,, může mi někdo poradit co to je? dík [ Link ] |
jinak auto je mondeo II rok 99 kombi

o 06.11.2011, 19:56 | JR
To musis nejdriv zvednout a zjistit co to je. Nenech se zblbnout nejakejma radama na foru.
o 06.11.2011, 20:08 | Jujk0
Takto mi klepala moja Mazda 323. Boli to vybité tyčky stabilizátoru. Robilo to hlavne na "roletách" pred semafórom alebo na viac hrboloch zasebou (vtedy som to počul najviac). U teba by tie tyčky mohli byť toto - [ Link ] |
Nájdi si vzadu kde sú, hoď auto na hever a nejakou tyčou ktorú strčíš medzi zem a koleso skús nasimulovať hrboly, či bude v tom čape pri pohybe kolesom hore-dolu klepať :) Ale najlepšie to zistíš, keď ho vyberieš... Ja som klepanie pri ručnom pohybe nepočul, no keď som ich vymenil, tak som čap vybral z puzdra rukou...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3261 sekund.