Navštíveno 1223x

je tu někdo z Nestlé? obchoďák, něco málo bych vzal z přebytků, vzorků a pod... :-)

06.11.2011, 17:19 |
bafis Kolik by sis toho predstavoval, mam znamyho ve velkoskladu a obcas odepise nejakou spadlou paletu ;-), vcera privezl tohle, tak to rozhodim do balicku na Mikulase....

bafis: to bych také něco vzal :)
bafis: to bych také něco vzal :)
myslim že Midnite nebude sám :-) taky bych se přidal ;))

06.11.2011, 17:27 |
bafis ona ta paleta je pokazdy z necim jinym, minule privezl bednu uheraku a pred tim zas nejaky deodoranty a chlast :D
tak když dáš vědět co doveze a jak to bude s cenou, tak myslím že by problém nebyl... Předběžný nástřel nějaké ceny?

06.11.2011, 17:31 |
bafis Nemam poneti, hlavne je to narazovka, ja to vetsinou rozhodim v rodine, ale oni to prodavaj ve vecerce u vietnamcu za pul ceny....
škoda, kdyby si teda něco měl a ozval se, tak něco vemu (když to bude k užitku)
...koukam ze mam spatny znamy... :D :D
hosi jak tohle muzete zrat? .o))
to zní dobře, můžu i měnit za zubní kartáčky, pasty, ústní vody, žvýkačky, čoko tyčky, lízátka, redbuly ... :-)

06.11.2011, 18:23 |
TROY ty kráááso :DDDD to je jak v cukrovym ráji :)))
2 bafis: little heaven! OMG! :-)
cervin ... no to mi poser, takovej byznys :D 20 cokolad za 15 zubnich kartacku, kdyz to dame jeste dneska, pridam zdarma balicek zvejkacek :D
v lete jsem se bavil s obchodakem s provazama, tak si tak povzdechnul, ze si to muze leda hodit, jist se to prej neda :-)
tohle mě nebere, spíš kdyby někdo měl nějaký steaky, pivo nebo lahev něčeho zajímacího :)

06.11.2011, 20:05 |
TROY docela by mě zajímala velkoobchodní cena :) některejch věcí )))
Já bych nechtěl znát ani nákupku, akorát bych se nasral za kolik to leží v regálech pak .. ale mám pochopení jinak, business je business. :)
Nemá někdo známýho obchoďáka se šprckama třeba ? :D