Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > výběr brusky ?

o Navštíveno 1095x o
o 05.11.2011, 16:18 | Midi34
jakou koupit ůhlovou brusku ?
ůčel sem tam říznout trubku či jekl , a občas betonovou dlaždici prostě na práci okolo baráku

malou mám makitu (115 kotouč)

zvažoval jsem FERM za cca 1300,-
[ Link ]

nebo Makitu ,protože s malou jsem spokojenej až na to že se mi zničil závit na držadlo (což se mi nestalo ani u brusky za 3 stovky )
tam už jsem za 3300,- [ Link ]

nebo Metabo
mezi 3- 4 tisícema

a klasika Narex ebu 23
[ Link ]

případně jestli někdo umí za lepší ceny

nebo tip na dobrou značku
(mám mafl narex,horní frézu ferm, bourací kladivo bosch , aku vrtačku dewalt ,flexu makita)
tj . nejsem zatíženej na jednu značku
nechám si poradit

o 05.11.2011, 18:13 | Kesam
Já jedu narex mafla brusky vrtačku a je to přesný.
o 05.11.2011, 18:45 | jura.j
narex nebo makita
o 05.11.2011, 18:52 | deda
Já bych se toho fermu nebál...já ji koupil na aukru jako že na chvilku a už holka táhne 5 rok a to dostává nehorazné čoudy(řezání porothermu na celej barák, 20 traverzy atd..) jediné co jsem teď měnil byly uhlíky,ale co je na pikaču, jsou ty umělé červíky co je drží, jak je to vetsinou napečené,tak to nejde povolit, dražka na škorubovak se vylomí a není to jak vyšroubovat. Takže odvrtat na soustruhu vytočit ze silonu nové špunty a holka frčí dále...
o 05.11.2011, 20:04 | Midi34
no beru to tak že narex je v podstatě sázka na jistotu
metabo jsem objevil alespon na dvou shopech jako nejprodávanější v kategorii a jinak o nich nic moc nevím

Ferm je největší dilema - horní frézka mi funguje velice dobře ale moc často s ní nedělám
zato flexy co jsem od fermu něl se rozpadlo chladící kolečko v záruce bez řečí vyměněno za jiný kus ,a po záruce jsem tam šoupnul zcela výjmečně ocelový kartáč a po pár minutách se utavily ložiska a plasty
takže mám dilema
nejsem tak bohatej abych kupoval levný věci

a makita láká o kilo menší váhou což může být super
o 05.11.2011, 20:26 | Unihero | Upraveno: 2011-11-05 20:27:13
v práci máme bosch
[ Link ]
máme teda na 150 mm kotouč, ale tvar je podobný, po čytřech letech fakt kdy dostává opravdu záhul, tak jen na výměnu uhlíků a občas přeohýbaný kabel ale jinak perfektní, má antivibrační rukojet, to opravdu doporučuji..

ještě dodám, ve výprodeji v síti makro je mají za necelou 1000 s daní...
o 05.11.2011, 21:07 | Midi34
aha matoucí je to že jsem napsal na začátku o 115 makitě

ale hledám 230 ku
o 07.11.2011, 08:22 | Conan
Já jsem před 2-3 lety koupil 125mm nějakej Matrix v Globusu za cca 700Kč a dodnes drží. Použil jsem jí na zámkovku (cca 110m2), nějaký železo apod. při dodělávání věcí kolem baráku.
Takže na takový "to domácí ..." si myslim že stačí.
o 07.11.2011, 08:26 | Lucni.konik
Z vlastní zkušenosti doporučuju Makitu. "Postavila" mi celej barák a jede paráda......
o 07.11.2011, 12:28 | Fox_cali
ja mam uhlovou brusku z hornbachu tu nejlevnejsi, kolem 500 kc a priblizne co pul roku si chodim pro novou na reklamaci ;) rezu a brousim kde co ;)
o 07.11.2011, 12:47 | Midi34
o.k.

v Hradci Králové nějaká speciálka na nářadí ,seriozní ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3255 sekund.