Navštíveno 937x

Snad jsem to nazval správně, budu potřebovat přepsat auto ve Středočeském kraji - Praha východ. Neumí někdo zajistit trochu lepší RZ? :) Nejde mi o 1xx1111, ale prostě něco hezčího, nebo osobního :)
Uměl by někdo? Ideálně v následujícím týdnu...
Děkuji, kontakty samozřejmě pod nickem ;)
L.
A proc ne, me se to libi a dobre se to pamatuje ;) ted diky slusny RZ si ji pamatuju behem 2 tydnu, jindy si ji nezapamatuju ani po pul roce ;)
Jak jsem psal, nejde mi o papalasskou 1xx1111 nebo neco podobneho, ale proste jen nejakou lepsi... :o) Treba ted mam 2x2 7080, obyc, pritom hezka a dobre se pamatuje :)
Co si pamatuju v Plzni, tak mafiánský čísla byly od 2500 Kč výš do kapsy nadřízeného úředníka (zadarmo určitě ne, ani ze známosti) a obyčejný lépe zapamatovatelný čísla sis mohl vybrat sám, já si třeba zdarma vybral 8818. Úřednice prostě přinese 50 značek a můžu se v tom prohrabat :-)
madmaik: je fakt, ze otec taky dostal xxx 4443 ofiko :o)
martan: pekny, diky! :)
no je to problem..o]]
ja ted mam 3003 pred tim 8222..DD
taky hezky :o) ale nemelo byt 3003 spis na 3er? :o))
madmaik: k čemu, ještě by Ti áčkaři objeli auto klíčem :-)
já mam SPZ 6669

07.11.2011, 15:10 |
Veva samý lepší :-)
7977

07.11.2011, 17:52 |
DaveF já takový obyčejnější 2030, 2080, 4242

07.11.2011, 18:41 |
JEF Bolthorn: Nechtěl jsem vůbec psát, ale kvůli tobě musím. Mám 6668 :-)
bolthorn: to by si nedovolili 8-) a oznaceni kraje ktery sem chtel mi vyradili :( :P :D
JEF: :-) jj to je nej kombinace tři šestky.. teď budu mít i telefonní číslo s 666
madmaik: 8818 bych měl fakt strach mít, ale každopádně pro někoho vysněné číslo :-) dost už, že teď nesmím parkovat v blízkosti kostela :-)
bolt: 666 chápu, ale co je na 8818?
jinak pěkný čísla máme v rodině všichni, lidi si myslí, jak to funguje na policajty, ale to je naprostá hovadina, spíš naopak.
Luke_288: FAkt netušíš co je na 8818? :D
Já měl na prvním autě 2x2 7710 :-))
Uz mam nejaky kontakt :) ale nakonec budu asi potrebovat prihlasit dve auta, takze pockam zitra jak to dopadne s druhym a pak tam brnknu :o)
Luke: 8 = H a 1 = A
88 HH = pozdrav onoho strejdy o řádek níže
18 AH = Adolf Hitler
:-O Tak to by me taky nenapadlo...
tak tohle jsem v životě neslyšel
Bolthorn - kvůli tomu jsem si tu značku nebral :-) Stejně jako ostatní chci mít značku, kterou si budu dobře pamatovat a tři osmičky s jedničkou se mi líbily. Kdyby tam byly tři šestky, tak to vezmu taky a satanista nejsem :-)
Mr.Scully: mě ani nenapadlo, že to máš kvůli tomu.. jinak já taky satanista nejsem, 6669 se mi taky líbila, 6969 bohužel zrovna neměli..