Navštíveno 1092x

Občas mám chuť na kafe, rozpustka mi moc nechutná, presso ano.
Tak se ptám, má cenu nějaký pákový pressovač 1,5-3K? Nebo vzít kapsle a mít to sice asi dražší, ale bez starostí?
Kapsle jsou humus. V téhle ceně kup nějaký DeLonghi a budeš spokojen;)
Dobré zkušenosti jsou s tímhle
[ Link ] nebo s Delonghi
[ Link ] ale ten Delonghi jsem prodával kamarádovi a ten si akorát stěžoval, že když ho má na tvrdém povrchu tak vybruje a po stole mu trochu cestuje... musel pod něj dát utěrku.

03.11.2011, 10:38 |
choze musíš koukat i na tlak - chce to aspoň 15 barů.
díky za tipy, víceméně potvrzuje to co si myslím. Kapsle se mi nezamlouvají.
A tlak 15 barů je jasné, to je asi základní informace u presovače, aby za něco stál.

03.11.2011, 11:14 |
gizmi Nebyl by zajem?
[ Link ] U nas doma se pro zmenu vracime ke kapslim :( Proste rano neni cas a manzelce to nechutna..
Kapsle nebrat!! To není kafe... to si zajdi na kafe z automatu na nádraží do čekárny :-)
No uvažoval jsem, že si nějaký nechám koupit od našich k vánocům, tak to nějak proberu a dám vědět.
...hlavně neudělej tu chybu co já, vyzkoušet kafe z něčeho schopného, jako např Jura za 40k, páč cokoliv níž je černá voda, navíc to je schopné udělat poživatelné kafe i z jihlavanky

03.11.2011, 20:33 |
AR mám doma toto:
[ Link ] a zatím max spokojenost, jen je potřeba vybrat dobrou kávu.
Jinak taky tu mám DolceGusto a tenhle používám na ty late, čokolady, mocha atd ;)
catler je celkem dobrej, ale stojí skoro 3x víc než má tommas rozpočet ....

04.11.2011, 09:24 |
AR jasny ja dal jen příklad ;) mě tenkrat vyšel za hubičku na klikacím webu ;)
Na ty tři kafe týdně co to udělá se mašina za 7-8K nevyplatí :-D

04.11.2011, 13:40 |
PK já mám doma Gusto a nemůžu si vůbec stěžovat:) Výhodou je velkej výběr kafe a rychlá příprava, kdy do toho naliješ vodu, hodíš tam kapsli a za minutku máš kafe na stole. Údržba celkem žádná, sem tam stačí otřít hadrem a je to.

04.11.2011, 15:30 |
Ravo jako Crestik - předtím jsem kafe skoro nepil, pak jsme ochutnali kafe ze superautomatu a skončilo to tak, že jsme zakoupili DeLonghi za dvacku dom a kafe piju denně ;-)