Navštíveno 3055x

nazdárek kluci, potřebuju poradit..
Chci koupit plasmu a celkem mě zajímají vaše názory a osobní zkušenosti ohledně těchto typů. Jo a u té 3D se bojím že za ty peníze ten obraz bude o ničem. Díky za info.
[ Link ] [ Link ] [ Link ]
nebo jaký vůbec máte názor na ty neoPlasmy ?
Něco málo tady, taky jsem se ptal :)
[ Link ]
obecne doporuceni z AHC je, ze bohate staci G30E... :)
taky jednu mam...
Já mám TX-P42G20E a jsem spokojen. Hlavně s možností přehrávání z USB(či USB HDD).
No ja mam doma pandaka TX-P65VT30 a jsem moc spokojenej. Obraz good a funkce taky. Jen me mate prehravani MKV. Obcas nejakej nejde idealne. Zalezi asi na formatu a nebo mi do toho keca NASko. Nemel jsem jeste moc casu se tomu venovat. Mam ji doma cca 1 mesic.
díky kluci, koupím tu G30E :). Jo a máte k tomu nějaký domácí kino od panasonicu?
Také jdu do 50"G30
jinak ted jsem byl v Alze a tam mají LG LED vedle G30
no konečně jsem na vlastní oči viděl, jakej hnus produkuje LED obraz,
zatímco G30 krásně černé, LED místo černé vše namodralé, pěknej hnus.
Konečně to někdo uznal, že LCD či LCD LED je prostě mimo proti plasmě.

04.11.2011, 08:47 |
vypuk Mě baví jak se s každym bavim o telkách a všichni mají okamžitě jasno, že prostě LED telka je best a plazma je na pi*u, žere a je prostě out... :) Radši plazmu s přirozeným obrazem než omalovánky...

04.11.2011, 13:45 |
PK jako vypuk, teď mě zrovna přesvědčoval kolega v práci - LED je nejlepší, je to nejnovější technologie, tak to prostě musí bejt nejlepší :D Pak mu něco vysvětlujte...
vysvětlování nemá význam.. prostě dotahnout do ElectroWorldu a ukázat v realu pokud někdo nevěří..

04.11.2011, 16:21 |
Toy Mám 50tku G20ES a jediný co mě na ní sere je vrčení při bílé -dá se to nějak řešit?Reklamace-oprava ?
nemáš náhodou na anténě zapojenej zesilovač?
Ozzy: co jsem se setkal, tak v reálu se každýmu taky líbí ten přepálenej obraz z LEDky
já spíš zjištuju, že lidi nevědí na co vlastně koukat, že jim nedocvakne, že to je agresivní, přepálený obličeje, dlouhá odezva, špatný pozorovací úhel a šedomodré pozadí..
mají zažité , že to má super spotřebu a víc neřeší !
Potešilo mě ted, když moji dva kolegové koupili Samsungy LCD a po čase povídaj: čoveče asi jsem měl vzít přeci jen tu Plazmu, jako dobrý to LCD všechno ale třeba fotbal, to je nekoukatelný..
to přizná málokdo po koupi !
OVCE, OVCE, OVCE....
jsem rád, že snad i mým přičiněním je tomu alespoň na ahc jinak ;-)
T#2: za mě určitě, 2x pana ;-)
To není ale jen o TV, spoustu mých známých poslouchá doma muziku na super hifi 2+1 Genius z Alzy , příšernost
Taky jsem dal na doporuceni zdejsich a to konkretne Tunera2 a Shreka, sel jsem do Gcka. Obraz naprosto uzasnej.
jako Rajdlos - diky T#2 mame doma uz 14 dnu Gcko a spokojenost velika... a na spotrebu sere pes... :)))
jj obrazove je to uplne nekde jinde. Byl jsem vzdycky na plazmu, ale z toho pandako co mam ted jsem jerste ted uc hvacenej. Jeste bych rad nejake profi serizeni obrazu.
Nevite nekdo jak? Cidlo? Soft? Nebo primo nejaka firma?

06.11.2011, 17:14 |
Pajk Taky se chystám koupit plazmici, konkrétně TX-P50G30E. Jsem zvědav. Víceméně to bude jen na normální programy, takže si myslím, že rozhodně lepší volba než jakákoliv LED.

07.11.2011, 14:12 |
Crimson | Upraveno: 2011-11-07 14:12:43
Co je takový adekvátní protějšek od Samsungu té NeoPDP Vieře TX-P50G30
včera jsem byl v Euronicsu a tam docela pěkně hrál nějakej Samsung, asi tento 3D PS51D570 za 18tis.

07.11.2011, 18:11 |
IT-master | Upraveno: 2011-11-07 18:12:28
tak teď je 42" G30E na czc.cz za 15499,-
[ Link ]
CZC má v poslední době neskutečný ceny, už jsem to zaregistroval u fotáků třeba
nicméně G30 v 50" nemaj škoda

07.11.2011, 18:36 |
Pajk dotaz: je lepší počkat na ceny po Vánocích? Budou nový modely? Televizi člověk nekupuje každej rok, tak nemám v tomhle přehled.

07.11.2011, 19:04 |
cendler | Upraveno: 2011-11-07 19:04:31
taky zrovna hledám, chci 50 ale nemužu si vybrat a za panaka TX-P50G30 se mi zatím tolik peněz dát nechce
Nové modely bývají z jara, obvyklá dostupnost na začátku léta... Samsung v porovnání s neo nebrat...
Ok .. já ani nic jiného nečekal :-)) ))
Poradi nekdo nekoho na sestelovani toho obrazu? nebo to je fakt na me?
Diky.
já na staré Vieře mám režim KINO a víc neřeším..

08.11.2011, 07:41 |
choze Barthez - existují dvd na nastavení obrazu ;)
oki juknu po necem na netu. Tak ja ted jedu na kino nebo Dinamiku, ale precejen, kdyz uz mam takovou telku, tak aby to bylo vyladene...
No tak si rikam, ze jsem k tomu dostal nejake DVD, tak juknu co na nem je :-)
přizpůsob si to svému oku ne ?
Režim kino je o ničem...
Osobně preferuju Normal, trochu stáhnu kontrast na 35 - 37 podle konkrétního panelu, jas upravím na hodnotu podle osvětlení místnosti (navíc je jiný ve dne a jiný večer) ale obvykle jsem někde kolem 0 a trochu stáhnu barvy na -1 nebo -2. Takhle to vychází na oko podle testovacích DVD, do RGB prostoru nelezu, to už je na kalibrační sondu...
Zajímavý je, a to asi víš, když nastavíš třeba režim Kino a režim Normal na přesně stejné hodnoty, tak stejně je každý obraz jiný
režim Kino používám když je tma(šero)
za bílého dne Normal
Crimson: Ano je protože v režimu kino je šáhnuto do RGB výrobcem, ale mě se to podání nelíbí... Proto normal a když je šero stáhnout jas.
Obraz je totiž v režimu Kino nádherně čistej,
při Normalu tam mám jakoby zrno..

08.11.2011, 09:13 |
Kapka (M)
taky pokukuju po darečku pod stromeček....protože co si človek nenadělií sam :-) ... jak dobře funguje ta jejich fuknce VieraConnect?používate to nekdo?a jak se k tomu pripojuje třeba klavesnice a myš?lze nejaka bezdrat?
Crimson: A nemáš zaplý nějaký omezení šumu či moc vytaženou ostrost? S tím je taky třeba zahýbat a zvolit optimum.
Ja jsem si treba upravil dynamiku.... Chtel jsem prave nejakou sondu nebo tak no....
díky kluci, Panaconic TX-P46G30E už je doma :)

12.11.2011, 06:48 |
macomb | Upraveno: 2011-11-12 06:49:16
Pokud někdo shání i s 3D tak zajímavá nabídka je tu:
[ Link ] Kupoval jsem tam dva roky zpátky LCD Panasonic a spokojenost(chtěl jsem původně Plasmu, ale naskystla 42" Full HD za 9tkč, tak jsem ji vzal. Adekvátní plasma byla minimálně o půlku dražší).

16.11.2011, 20:12 |
kaa Co myslite? Panasonic Tx-p55vt30e
[ Link ] Dobra volba?
kaa: top rada, takze v pohode :)

16.11.2011, 22:46 |
kaa no to vim, ze je to top rada, ale spis jestli je v podobny cene neco lepsiho
kaa: těžko hledat lepší...

16.11.2011, 23:09 |
kaa Tak super. Ja teda vim o jedny, a to o 65". Ale zase je o dost drazsi a hlavne by to podle me uz zas chtelo vyssi rozsliseni, kdyz stojis blizko, je to uz zas dost hnusne. Tak snad je to rozumny kompromis.
kaa: nechtelo, oboji jsou fullhd, pak uz jde jenom o uhlopricku... Bednu si vybirej podle toho, jak od ni budes daleko a jsi v pohode.

16.11.2011, 23:30 |
kaa No chtelo. Full HD jsou i 32" tv. A proste ne vzdy jsi od televize stejne daleko, abys nevidel jednotlive pixely. Kdyz pak jsi nahodou bliz, tak to proste vidis. Ale stejne nic vic nez fullHD zatim neni.

22.11.2011, 23:46 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-11-22 23:49:43
Ale prd, už je 4K a dokonce 8K rozlišení...
[ Link ] Ale čím to pánové krmit, když i bluray stojí svým datovým tokem a kompresí za prd? Já si to nedokážu představit i když data a přenosy rostou neskutečně. Kde je konec 1,44MB disket a ta doba není tak dávno? Dneska máme 25GB na "CD"čku o HDD a flash ani nemluvě... Uvidíme, každopádně není na co koukat v takovém rozlišení a vždy je to úhlopříčka vs. odstup, takže je naprosto jedno že 32" má pixel x mm a 65" má pixel daleko větší. Taky na 65tku prostě koukám z daleko větší dálky než na 32" a když u 65" přijdu na 2m a vidím pixely, tak je to jako 32" na 40cm - taky vidím pixely... To je jen výmluva a špatně zvolená velikost TV vs. sledovací vzdálenost.