
Navštíveno 2159x

tak jak jsem nedavno psal ze si s prituli chceme neco pronajmout tak se nam naskytlo toto...
[ Link ] - zezacatku ve vnitr zkoro zadne zmeny nenastanou jen se jinak rozlozi nabytek a dekorace a ted, chceme zmenit nazev a nevime na jake jmeno....chceme udelat reklamu je tam velka vyloha a svetelna cedule to by jsme radi pouzili na novej nazev vyloha velka cca 3x3m a svetelna cedule je zhruba 80x250cm....jinak prosim vseljake napady i v interieru a podobne rad ivitam kazdou radu,,,treba by po par radach problehla uprava diky

02.11.2011, 17:36 |
bafis stranka nenalezena

02.11.2011, 17:39 |
bafis | Upraveno: 2011-11-02 17:44:03
Jinak podle me je lepsi nechavat starej nazev, je to pak prehlednejsi, u nas je plno baru kde se meni majitele, pokazde novej majitel vymysli novy jmeno, ale cely mesto tomu beztak rika starym zazitym nazvem ;-)
Jinak k vejloze....urcite dat reklamu, ale vylohu udelat tak, aby bylo videt z vnitrku ven a obracene ne. Mam rad vyhled, ale na druhou stranu nejsem rad kdyz nekdo vidi me, treba ze jsem se opet nekde zapomnel ve 3 rano :D
A hodne stesti, vzdycky jsem chtel otevrit svuj bar, ale nemam odvahu, je tu toho plno a pripada mi ze lidi moc nepijou, jen cucaj pivo a obcas malyho ferneta,na tom se zbohatnout neda :(

02.11.2011, 17:48 |
bafis Celkem slusnej pajzlik, jen bych se bal upsani na 5 let...to muze bejt sebevrazda.
neboj vse je vyrizeno prozatin jen an rok.....na 5 let bych do toho taky nesel....jinak kamaradi co tam bydli rikali ze to fungovalo vyborne nez si to vzala ta pi.cka co to ma ted a my ji mame stridat...
co z toho udělat tohle -
NEW tequila bar
nějakou akční nabídku tequily na začátek
a je to
mrkni na pár dílů s Polreichem občas tam padly docela jednoduchý tipy na ůpravu
hlavně projděte polepy a poutače jak maj čerstvej potisk protože já třeba nikdy nelezu tam kde jsou tyhle věci vybledlý ,olámaný poutače nebo odfláklý
držím palce, ale- píšou, že je tam tepelný čerpadlo, co zajišťuje v podzimních měsících teplo, pak je tam plynovej kotel, co zajišťuje teplo v topné sezoně. jedna realitka uvádí dost rozdílné m2 než druhá, navíc se píše, že je to dobře prosperující bar, tak je mi divný, že by to někdo za 15K měsíčně pouštěl. ale tohle všechno máš asi už proklepnutý.
pak pokud to poslední dobou upadá, tak by mě zajímalo, co tam ta nová majitelka udělala za změny mající za následek ten úpadek.
taky jste asi vysledovali na co tam lidi choděj, protože jestli na pivo, tak to asi moc odvaz nebude...
ale jak říkám, fandím a držím palce.
upada to ptz, pani je uplne blba,neporadek vsude podlaha snad rok nevidela handru, jinak otevira si jak chce, nebo neotevre vubec.dobre prosperujici bar to byl zhruba pred 2ma lety nez si to vzala tahle blbka...predchozi majitele meli vytoc zhruba 9sudu tyden-pivo a pote panaky a hodne take obcerstveni....rozmyslime se dlouho a tohle je nejpriateknejsi nabidka co jsme od koho dostali
Já bych tomu dal název u hnusnýho kojota :o)
Tak držím palce ať se vám to rozjede. Nechci zasévat do toho nějaké semínko nejistoty, ale vím jak to teď je, točím se trošku kolem těchto věcí, tak to hlavně pořádně zvaž..

02.11.2011, 20:30 |
bafis Bolthorn : a jak frci Tvuj bar kterej jsme tu rozebirali pred par mesicema ??
bafis: neprovozuju.. ten bar se nakonec raději pronajal, sehnal jsem lidi co si to nakonec vzali na několik let..
Jinak název bych dal stejný, jako byl na samém začátku existence :-)
a nebo něco na způsob toho kojota :-D
jinak myslis ze je doba zla?ale lidi chlastaji porad vidim to na ostatnich kamaradech a prubezne na sobe...kdyz se dene na jednom miste mimo barovek udela 90 kc tak mi po zaplaceni najmu elektriny atd jeste zbyde :D?D:D:DS:D:D
jinak jak velke mas zkusenosti? treba by se par rad hodilo...
chlastat se bude stále, jde jen o to mít na to se tomu věnovat denně 16-18 hodin, hlídat personál, protože ten většinou udělá největší škodu :-( Taky záleží, zda na tom chceš rejžovat za každou cenu a nebo to budeš mít i jako zábavu, jsi rád mezi lidmi a tak a stačí ti normální reálný příjem :-) každopádně držím pěsti a hlavně štěstí s personálem :-)

02.11.2011, 22:06 |
Komba Jo název bych nechal,ať když se o tom mluví,tak ať každej ví kde to je ... ale názvu by se dalo určitě vymyslet plno,jen mě teď nic nenapadá:D Většinou se to dělá podle toho jak bar funguje a s jakou tématikou.
A k výzdobě,tak honem rychle pryč by šli všechny liány a palmy plus ta nevkusná pouliční lampa:D:)
perzonal budu ja a pritelkyne,budu mit jeste zamestnani ve fabrice pro sichr kdyby to zezacatku nevydelavalo.oteviracka zhruba od 14:30 coz v klidu stiham...do 1v noci v tydnu???zhruba? pote domu spat a na 6 rano zase sichta, v nejhorsim me vystrida pritule, hold zacatky budou krusne, kdyz neco chci musim i neco objetovat a to hodne z konicku co mam, sipky,zavody na minibike,fotbal,rybarstvi, akvaristika :DDDDD
No, v tomto případě bych řekl, že buď rychle skončíš ve fabrice a nebo v baru :-( Není to jen o té otevíračce, ale i věci okolo, nákupy, úklid atd. A zavíračka, no, to bude dle potřeby, když tam budeš mít 10 lidí a budou píti, zavřít, riziko, už ti nemusí přijít, otvíračku bych dal možná od 13, mezitím si poklidit a připravit a na 14 ti už budou chodit lidi z fabriky :-) Ale tak to časem vyzjistíš, jaká se vyplatí doba otevření. Ve 2 lidech bych řekl, že to bude makačka...
okolo nejsou fabriky ale skoly,internaty atd:Djinak uvidime jak to pujde vzdy to je na situaci, a kdyz to pujde neni problem zamestnan holcinu a tak ....bude to moje prvno zkusenost tak uvidime..
Takhle znam taky par lidi, co zacalo podnikat s tim, ze tomu moc neverili, tak si pro jistotu nechali jeste puvodni zamestnani. U ani jednoho to nefungovalo. Vzdycky budes jednu vec sidit, kdyz bar, tak ti to nepujde, kdyz fabriku, casem te vyrazi. Podnikat na pul plynu nejde- muj nazor.

03.11.2011, 03:36 |
deywis | Upraveno: 2011-11-03 03:37:25
no přeju ti hodně štěstí aby se ti dařilo, věřím že když to bude mít dobrej nápad a budeš se o to starat tak tam lidi chodit budou, kór jestli jsou v okolí školy a internáty jak si psal. študáci mají peněz dost a žízeň velkou :-) ale jestli chceš fungovat jak jsi psal, věř tomu že tě to za čas položí (buď psychicky nebo fyzicky)
k názvu - dal bych něco co se bude dobře pamatovat ;-) asi bych se vyhnul nějaký anglickým názvům, nebo převzatým. prostě něco originálního, co když se řekne, tak všichni budou vědět kde to je.
jsi z oboru nebo přítelkyně?
Zrazovat tě nechci, ale za těchto podmínek bych do toho nešel, zvlášť teď na zimu, kdy není úplně ideální barová sezona. Jak už bylo uvedeno, bar není jen o otevírací době. Pokud dáš otvíračku 14-01, počítej, že reálně tam strávíš aspoň 12-02. Je potřeba uklidit, nakoupit a připravit suroviny.
Teta strávila za barem celý život a žádný med, začínali snad někdy v 16 hod a domů chodila kolem 4-té (ofiko zavíračka ve dvě), jak byla rozjetá z práce, tak usnula až ráno a chrněla do dvanácté.
Ona ani ta blízkost škol a internátu není žádná výhra (hodně mladých do 18 let), dnes to není jak před 15 lety, kdy nalili každýmu bez ohledu na věk a nikdo to neřešil. Kontroly a pokuty dnes nejsou žádnou vzácností a ona i konkurence ti ráda "pomůže".
Každopádně držím palce neb jak říkáš, je třeba to minimálně zkusit.

03.11.2011, 07:17 |
bafis | Upraveno: 2011-11-03 07:18:11
Proc myslis ze na zimu neni barova sezona ?? Prave ze v lete neni, to sedi kazdej na zahrade a zijou jen hospody co maj terasy a tady v tom pripade je, takze pohoda. Na zimu je problem spis s vytapenim, jsou to dalsi prachy na vic a nekdy i docela znatelny, ale zas tenhle bar neni tak velkej, takze by se to utahnout dalo.
Študenti nejsou zadna vyhra, prachy nemaj, cucaj malou desitku, zabiraj misto, venku hulej travku a jsi porad na hranici pruseru, ze nalejes nekomu komu neni 18.
A urcite bych hodil nekam do rohu par automatu, vzdycky se najde par oslu co se chyti a Ty mas zaplacenej najem ;-)
s těma automatama bych si nebyl tak jistej, dělám 2 roky v herně a když vidím jak to (ne)vydělává tak bych to do hospody nechtěl ani zadarmo ;-)
a k těm studentům - středoškoláci možná sou bez peněz, ale vysokoškoláci určitě ne.
Taky přeju hodně štěstí s rozjezdem, ať se ti zadaří.
Jen jsem chtěl napsat, že se v tomhle oboru motám cca 15 let a to co jsi napsal o těch směnách ve fabrice / baru tak na to okamžitě zapomeň. Je tam takovejch kravin okolo co musíš zařídit, nakoupit a podobně, že věř, že si budeš připadat jako otrok baru...

03.11.2011, 09:40 |
DaveX Já si zase myslím, že zima je optimální na zalezení někde do hospůdky. Tma je brzy, tak co pořádně chceš dělat. Určitě bych do začátku udělal reklamu, nějaké zaváděcí akce a třeba pro studenty nějaké slevičky (sám jsem student, tak vím co nejvíc platí).
Jinak nejspíš tam není žádná volná místnost že? Pokud máš rád šipky, tak bys mohl vymyslet nějakou menší hospodskou ligu pro štamgasty, kteří by se tam scházeli každý pátek třeba. Dáš to například na 10 kol a výhru si vymyslíš. Třeba nějaký dárkový balík, nebo něco podobného. Pokud ti tam bude chodit šipky hrát např 6 - 10 lidí, tak máš hned o nějakou menší tržbu postaráno.
Pokud tam budete prodávat nějaké jídlo, tak bych ze začátku dělal něco jako utopence, topinky apod. Máma pracuje u nás v hospodě a občas tam dělá langoše nebo topinky s masovou směsí a práší se po tom.
Jinak název baru bych možná nějak upravil. Myslím si, že název i vnitřní prostředí dělá dost. Záleží, jaká kategorie lidí tam bude převážně chodit. Míchané nápoje bych rozhodně dělal, pije se to dost a pokud si to zažiješ, tak je to i poměrně jednoduché.
V ČB je jeden podnik co se jmenuje: "Co, kdyby", což mi přijde takový zajímavý :)
bafis: s těma automatama máš zkreslené představy..
jestli chceš zacílit na studenty (jakože já bych nechtěl), tak dej v některej den obsluhu nahoře bez. beru podle nás, pod strahovem na malovance bylo dycky narváno. jakou měli tržbu, těžko říct.

03.11.2011, 11:42 |
bafis Bolthorn : muj hodne dobrej kamos ma 5 heren,dalsi 2 tak o tom neco vim ;-) ale mozna je to lokalitou, jsme z Varnsdorfu, je tu dost cikanu co prohravaj socky, hodne vietnamcu co umej prohrat balik, fetaci, zlodeji a nemecka hranice kolem celyho mesta. Tady to funguje ve vsem trosku jinak.
ja chodil jen do baru, kde meli kazdy tyden nejakeho panaka za 29,- :-)
podle me jsou zaklad lidi, ktere si tam jako navstevnik privedu s sebou a pak uz jen, aby se barman netvaril jako pica. vnitrni prostredi si myslim, ze je az daleko vzadu -pokud tam teda nebude vylozene poblita podlha.
nazev baru je podle toho, jestli chces zachovat stavajici klientelu, bo pod stejnym nazvem treba tezko pozvednes spinavej pajzl.
btw. jak je to v praxi s tema matama?
Automat neni špatnej nápad ale občas né moc vhodnej. Kontrolovat kdo tam je jestli náhodou nemá učet aby pak měj na zaplacení. Nedej bože perzonál aby tam nelez. Další věc je podmínkou mít tam kameru takže další starost. To spíš bych tam dal šipky a třeba fotbálek nebo kulečník. Název baru jednoduchej hlavně zapamatovatelnej a aby si moch přispůsobyt prostředí. Stim že budeš na půl v práci na půl podnikat neni dobrý, Někdo musí nakupovat starat se oto a jak to budeš dělat když budeš ve fabrice. Podle zavíračky zavírat budeš jen tak max pondělí nebo neděli nebo v pátek když lidi odjedou z intrů a kolejí. Jinak přeju hodně uspěchu
bafis: jj některé lokality jdou, záleží na skladbě obyvatel :-)
takze napady nejake jsou, ale jde o to jestli to zrealizovat, jestli by to melo nejaky vyznam....nekdo tu rikal ze vzhled a prostredi je az na poslednim miste a u me na tretim,nejdrive obsluha pote pivo a pak prostredi..jinak k tem automatum, myslim si ze dva automaty nemaji cenu davat a to kvuli tomu ze by se tam natahla verbez a to opravdunechci..a za dalsi od noveho roku se maji danit a navysit ceny za sani a to je opravdu nerealne, a kvuli par korunam nema cenu riskovat to ze tam budou navaleny kofoli,ci jina zver...dale je tam pivo krusovice, ty asi zachovam a zkusim pridat svijany, uvidime jak se budou pit a tak...jinak majitelka to fakt pohrbila takze se to bude rozjizdet pomalu ale nejake letaky, akce, atd jsou vymyslene..premyslim na tiim co dat to te vylohy jako obrazek nebo neco ale vubec nic me nenapada, jinak nekdo psal neco o panaku za 29kc nevim o co se jedna ale tady jsou panaky za par kacek,rum,vodka,zelena atd....jinak jeste k te pani v patek zhruba 21:00 plna hospoda a ona ma ve skladu 1 malej sud 30L na celej vecer a kdyz jsem se ji zeptal jestli ji to bude astacit tak ona odpovedela ano....ze ji to staci a ja na to mate tu 30lidi to dela na kazdeho sloveka 2 piva a ona ze si kdyztak zajde pro sud vedle...proste zenska zije mimo realitu...a nevi co je kseft a obchod...nekdo dalsi navrhy a pripominky?
Co se týče piva nezapoměl bych na gambrinus nebo plzen spíš plzen bych vzal v lahvi pak dyštak sud. Proč vzhled na třetím místě? Vymalování a sundání některých ptákovin přeci neni tak těžký alespon lidi uvidí že přišli do novýho a né že se jen vyměnila obsluha a přijdou se tam podívat.

03.11.2011, 22:04 |
deywis | Upraveno: 2011-11-03 22:08:30
mycTD: k matům. buď máš svoje maty, který stojí teda raketu, nebo je máš v nájmu.
Takže platíš každej měsíc pronájem majiteli automatů, bez ohledu na to kolik ti maty vydělají/prodělají + platíš městu za každej automat, potom z výdělku dáváš nějaký procento majiteli automatu, daně a pak až to co zbyde je tvoje... a věř tomu že to málo co ti ty automaty vydělají (pokud vydělají) tak ti to nepokryje ani náklady na výplaty..
Nehledě na to, že kde sou automaty tam sou socky, nefakčenka a ostatní prima lidi...
Gambáč, boha jeho :-( Děs běs pivo, určo to chce otestovat, co by lidi chtěli (jednak chuťově a pak i cenově, dle skladby návštěvníků), nějaké speciály by se taky mohli šiknout, alespoň v láhvi, Birell by neměl chybět! Pivo hlavní odzkoušet, ale měl bych klidně i v záloze alespoň lahvové a kdyby to šlo více na kšeft, asi sud by se hodil. Svijany bych řekl dobrá volba a to ocení dost lidí :-)
Co se týká introše, tak zde bych řekl, že platí "méně je více" :-) Klidně se mrkni na Ano šéfe na nějaké díly a určitě tam najdeš nějaké rady, který se budou hodit i tobě, obecně :-)
Pak mě napadl Juckebox, na pozadí nebo tak, ale nevím, jak moc je to dravé co se týká autor. poplatků za hudbu, neb dneska to jede elektronicky, že....
Výlohu bych poupravil, to zelené co tam je nebo co to je, je docela děs, zkusil bych někoho z designu, aby poradil, neb všichni napřed vidí bar z venku a to je musí nalákat tam vlézt... a pak už to je lepšejší :-)
Panáky Rum, Zelená, Griotka, Vodku Finlandii, Fernety drsoně a jasoně, pak nějaký lepší pití, teď dost letí Capton Morgan apod. no je toho hodně :-)
pražáci a gambáč :D. Juckebox neni špatnej ale spíše bych ho tam až po delší době co uvidíš jaký tam pudou lidi ne málokrát sem kvůli vyděl potyčky. Napadla mě nějaká telka na sportovní utkání. Ty lidi to tam vždy přiláká. A jestli tam máš intr vzal bych taky kofolu s tuzemákem je to dobrý.

03.11.2011, 22:26 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-11-03 22:27:48
Gambáč jsem nepil cca 5 let, hnus pivo, teď jsem měl 10°, ale z tanku a šlo to, žádná velká pecka, ale ten tank tomu udělá hodně.
Beton apod. míchanice bych tam nabízel přímo na lístku, aby se na to nemuseli ptát, zda to děláš. Projektor nebo velká TV jj, jen aby bylo co vysílat :-D (fotbal o ničem :-D, max. hokej, tenis :-D)
když gambáče tak aspoň 11°, desítka se nedá pít...
ale je přece spousta jiných, chutnějších piv ;-)

03.11.2011, 22:44 |
endru.ondra | Upraveno: 2011-11-03 22:44:33
tak gambáč sem dal příkladem je fakt že 10 je oničem. Když se oto víc lidí bude zajímat přiláká je to a tim máte plnou hospodu. Myslím tou televizí :)
jeden chápek tady od nás co má takovou příjemnou hospůdku má stabilně kozla 11°a k tomu na každej pátek koupí 1 nebo 2 sudy nějakýho piva - třeba i menších a míň známých pivovarů. Těmahle akcema si zajistil že má každej pátek plno a to pivo je kolikrát prodaný už v 8 večer. Třeba by něco podobnýho stálo za úvahu ;-)
No hlavně pokud je poslední dva roky hospoda prázdná a lidi si jí spojují se šptaným, tak bych určitě změnil název a i interiér upravil,ať lidí vidí že je to něco jiného a s tím předtím si to nespojují. A ty upravy klidně i jen s nízkým rozpočetem. Třeba vymalovat na nějakou světlejší barvu (žlutá?) a oddělat milion těch všech možnejch hovadin ať už ta pouliční lampa, nebo co tam je jak na zdech tak okolo baru a nechat jen pár co se bude hodit. Jednoduchej čistej styl na lidi bude platit vždycky.
Určitě dát pryč tam ty všelijaké křoviny a hovadiny co tam jsou různě rozmístěné. Udělal bych to nekuřácké, nabízel bych 10° a 12° a jak tady někdo psal, v pátek a sobotu nějaký pivní speciál. Menší pivovary nebo třeba kvasnicové atd. a měnil bych to. Určitě něco k jídlu, třeba masovou topinku, pečené brambory s nivou, řízek s chelebem,prostě jednoduché jídla. Máte tam friťák, tak třeba i smažák s hranolkama.
walish: at jsem nekuřák, tak hospodu musíš mít kuřáckou spusta mladejch kouří. A budeš je vyhánět ven? Pokud je to tam v blízkosti intru jak psal tak by to potopil
Taky jsem nekuřák, ale mít nekuřácký bar je hovadina, protože kouří skoro všichni a u piva ještě 2x tolik...

04.11.2011, 12:39 |
Lufas Ja jsem kurak a kamarad otevrel nekurackou hospodu a vubec mi nevadi ze musim jit na to cigaro ven:-)
za 1) druhej den mi je lip jelikoz toho tolik nevykourim.
2)nesmrdej mi hadry jak nejakymu bezdakoj
3)si na to proste zvyknes chodi nas tam patnact jakz takz pravidelne a z toho dva nekuraci a nikdo uz ani neremca ze by to melo byt kuracky
přesně, na to jsem zapomněl. udělej si po Jičíně vejlet a zmapuj, kolik je tam nekuřáckých hospod. podle mě ani jediná. vím, že Jičín není Praha, ale v Praze jsou nekuřácký hospody natřískaný. když uděláš nějakou reklamu, že první čistě nekuřácká hospoda v Jičíně, mohlo by to fungovat. není pravda, že kouří skoro všichni, mě taky štve, když vylezu z hospody a jsem jak uzenáč.
nicméně osobně bych šel jiným směrem než "pivnice".

04.11.2011, 13:16 |
walish | Upraveno: 2011-11-04 13:17:58
Přesně jak psali kluci. Nekuřáckých hospod je strašně málo a jsou plné. Podle fotek to tam není zrovna velké,takže tam budeš mít akorát mlhu a bude z toho putyka 4.cenové. Samozřejmě udělej si to jak chceš ty,já ti chtěl jen poradit;)
edit: Barů a hospod je strašně moc,pokud tam chceš mít plno,musíš být něčím výjimečný. Pokud budeš mít super pivo, nějaké pochutiny k tomu, nekuřácký a ještě třeba o víkendu tématické večery, tak bys mohl na tom být hodně slušně;)
je to v okoli skol a ucnaku atd takze kdyby se to udelalo nekuracke tak se na to muzu vyprdnout...jinak nazev nevim, poradte neco....me napadlo treba bar u Nasich nebo černa kočka ci perla...nevim v okoli je spousty heren a zadna kloudna hospoda ci bar...pro info neni to v Jicine ale v Nove Pace...dale urcite nejake zmeny malovani,vyhazeni zbytecnosti.kdyby se zachovalo jmeno tak si myslim ze lidi reknou ze jen zmenil majitel a bude to stejny...dale aKCE...MA CENU HODIT PIVKO A PAR VYBRANEJCH PANAKU ZA nejakou akcni cenu a pak zvednout?to myslim ze by neprospelo...jinak maty zavrhnute a nekuracke taky...jinak mate nekdo navrh kdyby byl zachovan nazev tak jaky motiv by jste dali na vylohu?
Levný ceny nemá, to spíš akce na večer beton za levnější cenu než normálka a podobně. Nebo třeba u Intru nebo na Koleji záleží jen na tobě. A vem si rovnou kasu registrační uděláš líp
zaváděcí nízký ceny za mě určitě ne. Od začátku dej normální ceny které si budeš chtít udržet. Lepší je udělat akce typu každé 10.pivo zdarma a nebo panáky 3+1zdarma a podobně ...
Určitě bych koupil nějaký tupláky, protože moc v hospodách zrovna vidět nejsou a spousta lidí když je uvidí tak si ho prostě dá ...
název mě taky moc nenapadá ale chce to prostě něco co lidi upoutá a je to jednoduchý aby si to zapamatovali i po pár pivech :)

04.11.2011, 16:12 |
endru.ondra | Upraveno: 2011-11-04 16:20:45
Něco plus něco zdarma taky neni moc extra nápad. To jestli chceš něco dávat zadarmo tak když tam budeš mít telku tak dát pár kousku topinky na každej stůl s česnekem lidi potom i více pijou :)
edit: když bude nějakej zápas
tak ono to slovo "zdarma" je tam zavadějící, nikdy nedáš zákazníkovy nic ze svýho, ale chce to vzít do ruky kalkulačku a spočítat si co se vyplatí. Výhodně člověk něco nakoupí, takže si tohle může klidně dovolit a na tohle prostě lidi slyší ...
začít s nižšíma cenama a pak zvednout, tak to lidi jen naštve, takže to fakt ne, jak tu bylo řečeno...

04.11.2011, 19:05 |
vypuk Jen trošku srandy při pátku - Dildo bar... to zaujme každýho :))

04.11.2011, 19:12 |
Ami ČISTÁ PÍPA akorát pak musíš fakt mít tu pípu čistou :) jinak líbí se mi koncept hospůdky, kde jsou ty tématické večery takové ty třeba degustační pátečky kde se okoštuje malovýroba piv- jednak tím člověk pomůže malovýrobcům a potom není problém navázat i spolupráci mimo bar- že si třeba štamgast vezme domu pár lahváčů té či one na objednávku apod
vypuk: takhle se něco jmenovat tak si poklepu prstem na čelo a obloukem se tomu vyhnu.. jak Tě taková pi*ovina mohla vůbec napadnout :-O ani mi to jako sranda nepřipadne..
No a co třeba poslední dobou tak oblíbené...?
Hospůdka zaorálek :D
zarizuju tak dam potom vedet v prubehu..