Navštíveno 6701x

Přítelka má 11.11.11 narozeniny a chtěl bych jít někam na večeři, něco hodně dobrýho,výjmečnýho pěknýho.. Někdo nějakej nápad,zkušenost,tip ??
Chceme zkusit Polreichovu rest. ze zvedavosti,ale nevim jestli by nebylo neco co opravdu bude stát zato ?
Tak Polreichova restaurace za to stát moc nebude, všechny hospody v kterých jsem byl a on úřadoval, tak za mě palec dolů.
Ale myslím, že jako třešínka večera by též mohla být po večeři návštěva Myšáka - cukrárny. To je prostě luxus, ať Tě napadne jakýkoli zákusek.

01.11.2011, 17:05 |
bafis
A ať jenom neplkám, tak varianta :
[ Link ]

01.11.2011, 17:09 |
bafis Ja zas mam zkusenosti dobry z toho kde uradoval on. Byl jsem v Peci a obcas tady u nas na Vlčarně a za me dobry. Proto se pri ceste do Praglu chystam nastivit i tu jeho ;-)
Hergetova cihelna.
Ja tam byl v patek. Je docela casto navstevovana i hodne vyznamnymi politiky (Havel,Klaus,Sarkozy,Medvedev).
Vypada to tam opravdu moc pekne,ale je to dost velky prostor. Ja osobne bych mozna volil mensi restauracku kvuli soukromi. Kazdopadne je vice nez na urovni a dle toho to tam ale take stoji.

01.11.2011, 17:14 |
DaveX Kámoš byl u Polreicha v Praze teď v pátek a říkal, že lepší svíčkovou ještě nejedl, tak nevím :) Prý že to bylo hodně dobré.
Ja mam hodne dobrou zkusenost s touhle restauraci:
[ Link ] ale chce to rezervacku samozrejme dopredu. Stranky jsou teda nic moc, ale vari tam opravdu hodne dobre za rozumne ceny. Je to takovy rodinny podnik a vyhledavaji ho i gurmani :-)
Staci zadat do googlu a vsude jen chvala.
Pripadne pak lehce drazsi:
[ Link ]

01.11.2011, 17:18 |
MiniMike | Upraveno: 2011-11-01 17:19:58
v Cafe Imperial se vari vyborne... jedinej problem je to, ze je tam celkove celkem hluk a v soucasne dobe je to spis na rezervaci... neni to hospoda, zajit a sednout si... i kdyz i stesti muze byt...
P.S.: uz se to tu jednou resilo, tak zkus pohledat...
EDIT: nasel jsem
[ Link ]
já půjdu někam na Steak,takže mě se docela zamlouvá COWBOYS
[ Link ] nebo od nich jěště ta Hergetova cihelna co píše BATMAN,tam maj parádní výhled a působí to večer jako velká romanťárna :)
Co sem čet tak ten imperial na chvilku klidu u večeře asi neni,takže to jindy..
No koukám že to nebude žádná prdel něco vybrat :-/

01.11.2011, 20:44 |
KFL Hergetova cihelna dobrý, ale porce mikroskopický za strašný rakety. Že by to bylo něco echt, to se říct nedá.
Za mě Cafe Imperial (Pohlreich), Na kopci (nakopci.com - skončili 3. ve výběru top 20 restaurací v Praze) s příjemnejma cenama.
Ještě je dobrej fusion restaurant v Tančícím domě nahoře (nevím název). Moc lidí tam nebejvá a je to fajn.
Kdybyste měli rádi klid a sushi, pak doporučím miyabi.cz. Mají tam takový ty papírový stěny, můžeš si to nechat zavřít (a provádět tam v tichosti cokoliv :)) atd.
A nakonec ještě na Pankráci, v dodělaným radiopaláci (teď Raifka) je dobrej podnik - Aureole. Krásnej výhled, decentní a tichý prostředí, jídlo výborný (porce ale nijak veliký).
Ja doporucim Cafe imperial, uz jsem byl hodnekrat a naprosto luxusni jidlo. Francouzska cibulacka, dusena teleci licka, svickova, konfit z kachny, jehneci kolinko na majorance. Kazde z tech jidel me dostalo a ceny jeste prijatelny. Je tam sice plno a celkem hluk, ale stoji to za to.
Na Kopci :). Byl jsem tam asi 20x (nebydlim daleko :)))...
zaruka kvalitniho jidla, vina. Super obsluha :)
cca 14dni maji novy jidelni listek.
ten jejich tatarak opravdu stoji za to :)!!
2 madaros: za Cowboys už dlhodobo dávam 2 palce hore ;-)

02.11.2011, 14:20 |
treid

02.11.2011, 15:07 |
soray

02.11.2011, 15:20 |
Wasp to madaros: Pokud chceš jít na vynikající steak zkus kousíček za prahou restauraci Lískovka viz link
[ Link ] Když budeš mít štěstí, tak tam potkáš Polreicha na večeři, občas tam chodí. :o)
Taky muzes hledat inspiraci na Scuku
[ Link ]
Cafe imperial super , a jestli mate rádi mexické tak doporučuju hacienda mexicana
[ Link ]