Navštíveno 8273x

31.10.2011, 21:46 |
ps Umí někdo sehnat Plasti Dip? Případně i ty fluorescenční odstíny?
Díky za info
Nebudu zakládat nové téma a zeptám se zde....
Máte někdo s tímto přípravkem zkušenosti ?
Přemýšlím že bych si pogumoval své ALU kola a zajímá mě jak to drží , jak se to nanáší , plusy a mínusy atd...
Díky za rady....
a co se týká jestli někdo umí sehnat našel jsem i CZ obchody který to nabízí....
viz zde:
[ Link ] co jsem se ptal v obchodě tak na 17 kola bych potřeboval 3-4 ks toho spraye....
tak bych nechtěl vyhodit 2000 za něco co třeba bude vypadat blbě nebo se to sloupne v myčce....
[ Link ] nejlepsi cesta, pokud by se nekdo chtel podelit o postovny tak bych si taky vzal.
Jinak mám černej přes rok na jednom kole na zkoušku - byl to zbytek spraye a drží to dobře, bylo to i přezouvaný a pohoda, jinak sem s tim dělal torpédo apod.
To PachezZ: šel bych do toho klidně taky ale nevim na kolik vyjde pošta z UK sem do CZ ?
+ ještě započítej poštu tady po CZ tak aby jse to vůbec vyplatilo :-)
a hlavně by nás muselo být více než my dva :)

01.08.2012, 18:40 |
Mlask Taky bych se asi přidal, ale záleželo by kolik sprejů bych potřeboval na 17tky kola. Kdyby stačil jeden na jedno kolo tak určitě jo.
Postovny z UK neni zadna darda ;o)
panove, nez zacnete vymejslet postovny, tak pocitejte s tim, ze je to horlavina, tudiz Vam ji hnedtak nekdo neprepravi.
Z uk sem posilaj, neprepravi letecky, z uk neni problem, posta na moji objednavku by delala 33 gbp, nevim jestli je to podle vahy...
Hlavne tady u nas nikde nemaj ani glossifier ani metalizer ani jiny odstiny...
na tý uk stránce ale prozmenu nemaj cernou, bilou a nevim kdovico jeste... hlavne to clovek nemusi objednavat ve sprayi, jejich drahy redidlo taky neni treba, da se to redit jinym (s co nejvic odpovidajicim slozenim - jejich redidlo = 65% toulen, 35% naftalen)

02.08.2012, 12:55 |
ssvobi | Upraveno: 2012-08-02 12:56:30
To Pachezz: černou tam normálně maj...
tady si vybereš barvu a dáš do košíku:
[ Link ] ta pošta se podle váhy neřeší...hodil jsem jich 20x ks do košíku a pořád to ukazuje stejnou poštu těch 33gb...
tak když se domluvíme a bude nás víc rozdělíme se o celkovou poštu + pošta po CZ tak bych do toho šel....
jinak když to koupím tady v CZ tak dám za 4x spraye + pošta 2020 Kč....
Tak spray maj no, na spraye sem nekoukal, ty mne nezajimaj :)

03.08.2012, 09:52 |
Mlask Tak jestli se někdo rozhodne do toho jít, tak bych se příp. připojil s koupí 4ks černých sprejů.
Já bych taky bral 4ks černýho spraye.....
a ještě by mě zajímalo když se to objedná za jak dlouho to dorazí sem do CZ... ?
Tak jak připojí se ještě někdo ?
Chtělo by to aspon 4x lidi co by jse podělily o poštu...
taky bych měl zájem o 4 ks černýho ...celkova cenovka s poštou ? :)
Pošta je 33 gb....
Samotná pošta do CZ vyjde na 1056 Kč...(aktuální kurz libry je 32 Kč...)
jenže než ten obchod proběhne tak já asi obrostu mechem :D

12.08.2012, 18:39 |
Mlask No tak sme zatim jen tři :/ ...přidá se ještě někdo?
chtělo by to aspon 4x lidi (pošta by byla 264 Kč na osobu)
když koupíme 16 ks toho spraye bude 1ks stát 9 gb (288 Kč)
Ten kdo to koupí bude mít výhodu toho že si pak nebude muset platit poštu po CZ...

12.08.2012, 19:14 |
ssvobi | Upraveno: 2012-08-12 19:15:32
milanek-rs: když už kupovat z CZ tak tady je to levnější !!! stejně tak i tak je ta cena mnohem větší než z UK...
[ Link ]
Já toho potřebuju víc, bohužel musim počkat až dodělám kuchyň a pak uvidim dle peněz, takže kdybyste se teď nedohodli tak se pak ozvu.
PachezZ: A kdy přibližně by jsi do toho šel ?
Já na to taky nespěchám chci ty kola dělat až v zimě až je sundám z káry :)

13.08.2012, 13:31 |
slama A nevyjde tohle levněji
[ Link ] Jak jste přišli na vydatnost 400ml na kolo? U toho Foliatecu je vydatnost 200ml na kolo.
slama: To je nějaká napodobenina Plasti Dipu :-) já radši půjdu do ověřené značky než abych tam nanesl tohle a po prvním projetí myčky to bylo dole :)
a co se týká tý vydatnosti ptal jsem v obchodě kde to prodávaj kolik ks spraye bych potřeboval na 17' kola a bylo mi řečeno 3-4 ks sparye...

16.08.2012, 23:14 |
Mlask Taky na to nespěchám...do podzimu-zimy času dost :D...takže asi počkáme na PachezZe
ssvobi ..na 17 kolo se mi to nejak nezda 3-4 spreje.ja mel na 15 oz superleggery 1 sprej na 2 kola
Mně to bylo řečeno v CZ obchodě který to nabízí...
Taky bych řek že by stačilo i mín ale když už bych je kupoval stejně bych si vzal ty 4 ks jelikož je to good věc která se dá použít i na jiné věci :-)
ps: a hlavně co jsem četl tak aby jsi dosáhl opravdu dobrého výsledku je potřeba dát aspon 3x vrstvy sparye na 1x kolo....
PachezZ: Tak co jak to vypadá ?
????? Tak půjde někdo do toho koupit to z UK ?

19.10.2012, 22:34 |
Mlask Já stále beru když tak 4ks černýho spreje
Byl by jeste zajem? Snazim se navazat spolupraci velkoobchodne,zitra bych snad mel vedet vysledek,kolik jich kdo chcete?

25.10.2012, 18:17 |
TROY zájem by byl dle ceny :/ - docela bych to zkusil

26.10.2012, 09:54 |
treid zalezi na cene, vzal bych 3-4 kousky.

26.10.2012, 18:11 |
Mlask jako TREID...taky možná 4ks
já mám taky zájem ..4 kousky :)
Diky kluci za ozvani.Porad cekam na stanoveni ceny a zdali by mi to priklepl k uzsi spolupraci. Hned se ozvu co a jak.
Tak nevím kluci,jak moc to může být pro vás výhodné.
Cenu Vám mohu nabídnout 400.- s dph včetně daňového dokladu. Doprava.. osobní předání Plzeň 0.- platba předem na účet 99.- ,na dobírku 120.-
Chcete všici černé? Jinak jedná se o sprej 400ml
ten foliatec je na prd. Po měsíci se to začlo loupat.
Tak uz se prosim nekdo vyjadrete,nebo se na to vyprdnu :-(
No když to vemu v krámě tak mám jistotu kvality :-)
odkud to budeš brát ty ?

30.10.2012, 17:37 |
cupra.165 | Upraveno: 2012-10-30 17:42:00
Jinak ja sem taky obchod..pevny,kamenny...jinak bych tu nepsal s danovym dokladem... heh
Ale pokud mas ZL a jsi to schopen brat na baleni po 6ks minimalne,rad ti to prenecham...
[ Link ]
ok... to (s dph) znamená že už je započtený v tý ceně 400 Kč/ks ?
pridam vlastni zkusenost ... po nastrikani kol vse v pohode, krasne se plasti dip vyrovna po zaschnuti, co jsem vsak zjistil bylo ze naleptal lak pod nim tzn. po sundani te gumy jsem kola stejne musel znovu nastrikat ...
osobne doporucuju koupit plechovku to mensi baleni a naredit si to sam s jejich redidlem a pouzit na to klasickou el. strikaci pistoli se zasobnikem .. pokud to nekdo ma na kola stejne mu 1-2 spreje stacit nebudou!!

31.10.2012, 19:50 |
Aegis
chci ty 4 spreje :) tak co bude kua

12.11.2012, 18:17 |
Pajk Proč neřekneš pyji??
Ja se na to vybodl.Mel bych s tim jen starosti a pak poslouchat reci s jistotou kvality.... Barvicky s pistoli sem si uz nakoupil,tak se bude tvorit :-)
[ Link ] =
tady to maj za tašku hrušek a nemusíš to někde objednávat :) a když se domluvíš s někým na pul tak tě celé auto stojí max 4500,- (:
jj,odtud si je taky objednavam...uz na ne cekam mesic,dostal sem od nich avizo,ze uz se to cli,tak snad kazdym dnem :-)
použil už někdo ten plasti dip sprej na kola, jak to drží a zkušenosti stím, ruční/myčka mytí kol atd.