Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Problém Parrot 3200Ls

o Navštíveno 16116x o
o 31.10.2011, 16:32 | LukeFab
Zdravím,
mám ten problém s Parrotem,že se mi najednou nechce spojit s žádným telefonem.Najednou to prostě nejde.V telefonech parrot vidím,ale spojení se nezdaří.Nevíte v čem může být problém?

o 31.10.2011, 17:08 | jasisoft
daj factory reset a pojde. alebo skus update firmware, ak nepomoze tak reklamacia
o 31.10.2011, 17:53 | LukeFab
factory reset je v nastavení?nikde jsem to tam nenašel.update firmware jsem zkoušel,ale nechce se mi to spojit s ntb přes BT.papíry od toho nemám
o 31.10.2011, 18:07 | Jendys
Zkoušel jsi vymazat z obou zařízení a znovu spárovat, nebo tím spojit myslíš spárovat? Možná bych odpojil na chvilku baterku. Mně poslední dobou zase pořád odpojuje telefon během hovoru tak, že se to ztratí z obou dvou ten hovor, update nepomohl :-(
o 31.10.2011, 18:24 | LukeFab
zkusil jsem přehrát fw a nepomohlo to.jo telefon jsem z Parrotu vymazal.prostě to selže u párování.
o 01.11.2011, 11:07 | jasisoft
aha, takze 3200 nema origo factory reset, reset sa da jedine spravit cez update firmware....

"On the 3200LS the only "factory reset" possible is to update the firmware (or re-programme with same version). This will erase all contacts, settings, etc..
Apart from the update method, there is no specific menu on the 3200LS. The "delete all contacts" menu generally does not do what it says, so we always update to clear all memory."

takze jedina moznost je odpojit z riadiacej jednotky (blue boxu) napajaci konektor aspon na 10 minut, zapojit naspat, sparovat s ntb a skusit update firmware. ak nefunguje tak jedine reklamacia....
o 26.03.2017, 06:39 | jkucera
V případě, že Parrot CK3200LS je softwarová verze v2.12 s písmenem P, doporučuji vyzkoušet následující speciální režim párování. Na Parrot CK3200LS, jděte na, nastavení> spárovat s telefonem> CASIO G'Z ONE BOULDER> to vám umožní spárovat s '0000'. Nyní spárovat telefon pomocí ‚0000‘.
o 26.03.2017, 07:14 | jkucera
Mohu obnovit parot 3200ls zpět do továrního nastavení? Ano, můžete to udělat tím, že půjdete do nastavení a pak posunete dolů nakonec a zvolte nastavení od výrobce ztlačením prostředního tlačítka a potom zelené tlačítko pro ano.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3206 sekund.