Navštíveno 3466x

Na prodej mojeho telefonu nokie se z bazoše ozval nejakej anglán s tim že ho koupí svoji dceři a že peníze pošle predem na ucet. Vse vypadalo ok ikdyz mi to prislo divny ale budiž. Dal sem mu teda č. uctu kam penize poslat a on mi poslal toto potvrzeni z jeho banky kde se píše že mam balik poslat a po jeho odeslani jeho bance zdelit číslo zásilky a oni uvolní peníze na muj učet. To už trošku zavání levotou. Názory?
Překlad zprávky v linku zde
[ Link ]
setkal se s tim nekdo? Jeho posledni odpověd zní:
Díky za mail, a uznávám, že jste také strach a nechtějí, aby ztráty,
ale to, co moje banka se snaží udělat, je zajistit, aby oba z nás není
ztráta. My bank došlo k mnoha podvod v prvních měsících tak, že je
důvod, proč musí představil tento protocol.That prodejci budou mít své
peníze poté, co poslal balík a poštovní sledování a vyhledávání čísla
na ně.
V podstatě můj přítel, a posílejte položku Dnes a okamžitě pošty můj
bankovní sledovací číslo, aby mohli připsat na Váš účet ještě dnes.

31.10.2011, 15:19 |
fredh ty voe, to je snad jasný ne?
anglán z Nigérie :D
ty vole kolikrát ještě..

31.10.2011, 15:22 |
TROY pyčo toto mě vždycky rozsekne a vždycky se na to někdo chytne :(((((((((((((((( kdo si myslí jako že to je OK a pak ho všichni pošlou do prdele a pomyslej si něco o demenci zakladatele tohoto threadu
I kdyby to jeden z nich myslel vazne, tak na neco takovyhodle proste pristoupit je hloupost.
dyt jsou toho plný zprávy,pořad to stejný dokola,podvody podvody podvody
nehodlam na to pristoupit ani v nejmensim jen se ptam jestli se nekdo setkal s podobnou věcí :))

31.10.2011, 15:51 |
Lufas ty jo bych nad tim snad ani nepremyslel a rovnou mail mazal...
che che...
kdyby nestalo postovny 1500, tak bych mu poslal 20 deka rejze s trackingem.
Ty vole, setkali jsme se s tím všichni a už nejmíň stokrát, je to tady tak od roku 1998. Jak je možný, že tohle vůbec může někdo zvažovat vážně? Proč se to musí řešit každej měsíc?

31.10.2011, 15:59 |
FSAL zcela bezny, ted kdyz sem strilel iP4, tak toho mam plnou postu, jen me teda nenapadlo, ze to vubec nekdo cte nebo dokonce s "nima" komunikuje ...

31.10.2011, 16:03 |
swep jj taky se mi stalo, taky nigerie
Me se libi, jak kdykoliv kdyz se tady nekdo na tohle zepta a vsichni ostatni mu reknou,ze pri zapojeni alespon elementarni casti inteligence musi i cviceny opici dojit, ze je to podvod, tak to dotycnej zacne hazet na to, ze to samozrejme vedel a jen ho zajimalo jestli se s tim nekdo setkal. Houby, podle me jsi tomu perfekte veril, kdyby ne, tak by ses tu na to neptal.
Perfekt tomu vůbec nevěřil, číslo účtu poslal jenom proto,aby mu ukázal, že ví, že je to podvod :D
"Vse vypadalo ok ikdyz mi to prislo divny ale budiž"
"To už trošku zavání levotou. Názory?"
Zcela jasně o všem ví a jen chce vědět,zda o tom někdo neslyšel :D
Lidská blbost je fakt nekonečná.
Myslel jsem, že už mě tenhle kluk nemá čím překvapit... Opak byl pravdou :-DDD
tzv.Nigérijské dopisy v bleděmodrym.. :-)

31.10.2011, 17:18 |
Kesam Když jsem prodával nárazníky tak mi psal že vezme fiestu celou za 150 000 :D
Jj, big boss co koupil sedmu po duchodci na hardcore nigga kolech komplet zafoliovany, pak si utahuje a machruje na tunera#2 ze ze skodovky nic nejde udelat, pritom by dostal na prdel i kdyby ta skudka couvala a nakonec by nalit na tohle. LOL
určitě bude psát někomu do ČR o mobil z Nigerie. Pak se nemá dít co se děje, když ti lidi jsou tak ******:D

31.10.2011, 21:25 |
Tomas Na mna sa usmialo stastie, prisla mi na firemny mail sprava od niejakej Yasminy z Afriky, ze zdedila 20 mil. USD a chce so mnou robit "busines".

31.10.2011, 21:56 |
JA no já nabízel dozer CAT D6 za 3mega a pro změnu chtěli prát prachy...že omylem poslali víc a takový kecy...poslat hned do prdele....
Kdybych nebyl lenivý, tak s pomocí pana Dr. Chana už jsem dávno za vodou

31.10.2011, 23:15 |
Tichy jako Tuner#2...ten kluk je opravdu trida :D

01.11.2011, 01:57 |
Rudi | Upraveno: 2011-11-01 01:59:47
Mě jenom zaráží, že člověk jako ty perfekte někde může prodávat, když každýdmu všechno hnedka uvěříš a skočíš na kdejakou fintu, která frčí mrtě dlouho a ty se toho ještě nebojíš, pošleš mu všechno a pak pro tvojí jistotu ověříš ještě na fóru, posledně to byla tušim značka, která stojí 50tis. a nikdo jí tady "neznal", přitom na ní tak drahý bylo jenom pojištění. A ono nezůstává jenom u těchto pohádek, fakt dokážeš vždy překvapit a proto už se teď těšim an tvůj další příspěvek :-DDD
loool, hned rano som sa pobavil. P3RF3KT si boh...... ludska hlupost je nekonecna..... :-)))))
nasral bych do baliku a poslal mu ho..:D
celkem slušnej náběh na KO pro mr. Perfekt :D
uz to tu bylo, ale jeden z nej scam bijců :-)
[ Link ]
You think you know but you dont my vlient knoews the fbi in your city. You will be ded by syunset tell all goodbye. do you think you can fraud us you can not. expect it all soo I know your name and Wilson turnbuckle will not see tomorrow and i know the governor of your state so expect to be dead or in jail,. If you send the anus to us we will forget this happened the fates is up to you now. Let me know tonite or expect death by the sun anus or death or jail.
do not look behind you becos death is there and you do not want to see death he is ugly and we call him the govenor.
:-))))
CV: :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11.11.2011, 12:17 |
Tomas | Upraveno: 2011-11-11 12:17:46
Toto je este lepsie, chcel by som vidiet tych idiotov, co im dali pol melona.
[ Link ] -