Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > W7,iPhone,Android nakonec RIM

o Navštíveno 1260x o
o 31.10.2011, 11:57 | JA
No jenom jsem se chtěl podělit o tom kam sem dorazil s founama...Od HTC HD s Woknama přez 3kový jabko , Galaxy s Androidem po Torch 9810 od BlackBerry.Prostě BB mě dostalo v tom, že je to telefon sice s OS 7 ale pořád telefon.Ovládání klávesnice nebo dotyk, nastavování jako v telefonu aj.A musím přiznat, že Galaxy je supr je mi BB i z balíčkem BIS od Tmobile prostě nejmilejší.Nějak jsem se těch obrázků překoukal a přijmout hovor slidem, mi po dlouhý době dělá radost :-)
tady jeden co to taky vystihnul.A vůbec mi nechybí displej 100000x100000 rozlišení.RIM OS 7 běhá jako fik a je naprosto dostačující.Jediná slabina je navigace offline a to pro zahraníčí, doma jedu vzhledem k balíčku BB BIS online.

[ Link ]
Děkuji za pozornost.

o 31.10.2011, 11:59 | Bucci
W7? Nebyly na HTD HD čirou náhodou 6.1 a pak 6.5 Windows Mobile?
o 31.10.2011, 12:18 | JA
jasně to je blbost, byli tam 6.5ky..
o 31.10.2011, 12:20 | Bucci
ty byly na HD2 (kde samozřejmě neofiko funguje i Droid, WP7, Ubuntu, MeeGo, atd...
o 31.10.2011, 12:38 | Šestikule
mám BB (9700Bold) nějaký ten měsíc jako firemní, no jako špatný to není, ale ... jakmile RIMu padne server (jako např. před asi 14 dny, kdy to lehlo u nás snad na 3 dny), tak je ti BB k ho.nu.
Dost často (rozuměj několikrát za týden) se stává, že telefon skočí do režimu SOS a nedovoláš se ani za mák. Prosté vypnutí nestačí a musíš tedy vyhodit baterku.
Jakmile nainstaluješ nějakou aplikaci, vždy hrozí riziko, že se telefon začne extrémně rychle vybíjet (rozuměj topí jak kotel a za dvě hodiny je po baterce).
Stává se, že se ti do hovoru přimotá úplně jiný rozhovor. Když zavěsíš a vytočíš volajícího znovu, napojíš se zpět do toho cizího rozhovoru.
Tohle nejsou jen moje zkušenosti, ale platí to paušálně pro desítky BB, které tady používáme. Suma sumárum, když BB funguje, tak je opravdu dobrý a rychlý, ale při jakémkoliv problému je svízel to dostat zpět do použitelného stavu.
o 31.10.2011, 13:04 | jasisoft
BB ? dakujem, neprosim, musim ho trpiet ako firemny, kvoli mailom.... zlaty moj sukromny desire s androidom... btw na 9700 uz mi 3x umrel ten akoze dotykovy joystick a museli ho v servise menit, vraj casta zavada....
o 31.10.2011, 13:20 | Augi
Já jsem měl 9000 Bold a teď 9700 Bold a maximální spokojenost. Výpadek, co zmiňuje Šestikule, opravdu trval 3 dny po celé Evropě a zasáhl i jiné světadíly a bylo to hóóódně na prd, protože prostě nic nefungovalo.
Nicméně ani jeden Bold se mi nevysral a je to jak s auty. Záleží, jak se k tomu chováš, pak se Ti ani ten "slider" neposere.
o 31.10.2011, 13:51 | Honza130
pouzivam bb9780 cca pul roku jako sluzebni.. predtim jsem mel asi 15 let jen nokie :)... pak chvili iPhone 3GS...

s bb jsem spokojeny, na maily nic lepsiho neznam, super klavesnice.. vydrz baterie proti jinym dnesnim mobilum i 3 dny.
o 31.10.2011, 19:32 | JA | Upraveno: 2011-10-31 19:33:55
no zatim mě nic nepotkalo, ale ostatní sítě myslim taky uměj potrápit...apropo Galaxy sem taky párkrát tahal baterku...šlo mi o to, že to je pro mě prostě supr kompromis mezi omalovánkama a Symbianem:-)ten sem zapoměl vyjmenovat ale to byl takovej vopruz, že na to radši ani nevzpomínám...Prostě na filmy nečumim, potřebuju baterku a 2 aplikace ledku a zámek.A až koupim origo pouzdro bude se zamykat sám a bude mi stačit led Buzzz :-)prostě jsem spokojenej..a že spadnul server, dřív nic nebylo a taky se nic nestalo...
opravdu supr pocit, že nemusim šátrat po displeji a přijmu hovor jako telefon :-)))
o 01.11.2011, 15:01 | manolo
zena maká na O2, minulý týden ji volal kořen s reklamací faktury 180 000,- že měl kativní bb internet, bb roaming atd...ale neměl aktivní bb roaming neomezeně, tak přišlo za data asi šede a osmde za hovory...

tak jen at vis na co si dt pozor :D
o 01.11.2011, 17:57 | JA
roaming data prostě vypnu, ty zloději nevěděj co za to...
o 01.11.2011, 19:39 | Šestikule
ono se to snad i po nějakém docela nízkém limitu blokne samo, aspoň u nás ve firmě, když jedu ven a zapomenu nahlásit IT požadavek na zahraniční datový roaming, tak se mi to venku za chvíli blokne a jsem bez spojení
o 01.11.2011, 19:41 | TROY
hlavně by se měl uplatnovat limit na data dle EU ;) co vim
o 02.11.2011, 09:04 | Honza130
u bb je problem, kdyz se v zahranici pripoji pres jine APN nez blackberry.net.. pak by mel ale fungovat limit EU 50MB.

do zahranici idealne bb roaming + balicek na data 50MB (pres jine APN nez blackberry.net)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4241 sekund.