Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Písnička, poradíte?

o Navštíveno 1853x o
o 30.10.2011, 20:52 | ps
V hlávě mi pořád hraje písnička, jenom nevím kdo ji zpívá :(.

Je tam takový ostrý "metalový/rockový" hlas, hodně bubnů a furt dokola, nevím jak to víc popsat :-((.

Něco jako metalica, ale zpěvák hodně řve a do toho hudba (tu, tudududu, tu, tudududu).

Kuju! 8-)

o 30.10.2011, 20:57 | Proffesor_W
covece podle popisu by to mohlo byt neco jako tohle:

[ Link ]
o 30.10.2011, 21:02 | ps
Díky, ale toto je už moc, safra mám to furt v hlavě, nejde se toho zbavit :(

Teď mě napadlo, jestli to není něco jako System of Down
o 30.10.2011, 21:08 | Seat Power
kde si ji slysel?Pokud treba na nejakem radiu,tak tam budou mit treba playlist na kterem se to da dohledat.
o 30.10.2011, 21:10 | ps
Pánové, víkendové utrpení je u konce, děkuji!

[ Link ]
o 30.10.2011, 21:40 | KFL
Já mám taky vořech. Je to taková stará ala francouzská odrhovačka, odhadem 60. léta, hraje to hodně jako podkres u upoutávek na filmy nebo rovnou ve filmech. Je to furt stejnej motiv, jen do toho nějaká bába zpívá šavadava dam, šavadava dam, tududu, šavadava dam, šavadava dam, tududu a pořád dokola :).

Díky za nápad ;)
o 30.10.2011, 22:03 | KFL
Tak jsem to našel :)) - [ Link ]
o 31.10.2011, 18:08 | crestik
KFL: poslal jsem ten popis segře, co umí Fr a je hudebně nadaná a prohlásila, že barvitěji popsaný zvuk a píseň ještě nečetla a je na to fakt krátká :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3103 sekund.