Navštíveno 2410x

budu kupovat "nový"(2008-2009) auto a chtěl bych mít pojistku na havárii. něco jsem si na netu počítal a narazil jsem na připojištění skel. když při nehodě rozbiju přední sklo (cca 15000) bude mi to hrazeno z hav. pojistky, nebo musim mít připojištění skel? mluvil jsem s borcem co mi to počítal u čsob a nebyl si jistý (prý by to bylo lepší)díky
přečti si pojistné podmínky daného pojištění a zavolej si na infolinku ČSOB :) tam Ti to řeknou naprosto přesně (ty podmínky si přečti hlavně proto, abys věděl na co se to plnění opravdu vztahuje a pak se nedivil)

26.10.2011, 17:09 |
cuir presne jak pise mr.brain
kazdje podepise smlouvu, necha si od pojistovaka nakukat buhvi co a pak se divi. Po pojistovacich (radoby kamaradech) se slehne zem a ty mas rozsekane auto a par korun z pojistky za to.
Nektere pojistovny maji celni sklo v havarijnim, jina zase ne, dalsi tam maji treba spoluucast...zkratka musis si precist tu danou smlouvu a hlavne neverit tomu kdo to bude sjednavat a dat si s tim ten cas a vsechno si to precit a nebat se zeptat pokud ti nebude neco jasneho.
Uz jen to ,ze borec co ti to pocital u CSOB /cili asi pojistovak) a neni si jisty tim co nabizi a co sjednava? urcite bych si to u takoveho znalce s radosti pojistil. Jedine co ho slechti je to ,ze na ferovku rekl ,ze nevi. Ale misto aby to pruzne zjistil tak ti cpe dalsi pojisteni extra za sklo...fakt nekdy zustava rozum stat.
pojistný podmínky si určitě přečtu, zatim jsem jen zkoumal na netu a ten co mi to spočítal byl borec z www.epojisteni.cz a volal mi zpátky...
číst = vědět = jistota :)