Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Minibike - kterej?

o Navštíveno 908x o
o 24.10.2011, 21:10 | AllInOne
Chtěl bych jen tak pro srandu nějakou minimotorečku, na parkoviště, pro srandu
Nechcu za to dávat velký love, tak si říkám, zda má smysl koupit nějakou čínu (do 5ti tis).

Je to jedno co to bude, nebo máte někdo nějakou radu?

Díky

o 24.10.2011, 21:20 | rcman
Pokud ještě nevíš jestli tě to chytne, tak úplně stačí čína za 3500kč. Musíš teda hned po rozbalení dát nákou normální svíčku (např. NGK). A pochytat a vyladit různý spoje atd...

Když tě to chytne více a budeš si chtít vyzkoušet něco lepšího, tak můžeš připlatit a koupit si Blatu. Myslim že ten základ vyjde asi na 13-15000kč. Ale mě samotnýmu na to občasný blbnutí s klumama s práce, stačí ta čína. Dá se na to hlavně dělat různej tuning apod vychytávky jak stoho dostat více štávy...

Asi ti doporučim tyhle stránky [ Link ] kde jsem kupoval já a skoro většina lidí co znám.
Pak je hodně dobrý si prošíst náký fórum [ Link ] .
o 24.10.2011, 21:27 | gizmi
lehce se pritentuju, jednoho se zbavuji:

po koupi od nova rozebran, prekontrolovany svary, pretesneno, vycisteno, seskladano a povymenovano za origo Blata dily, najel 2 nadrze a prasklo ozubene kolecko prevodky. Cinske vyjde na 250,-, Blata o neco draz ( sance pro tuning)..jinak motor 1A a vse plne funkcni. Cena 2200,-

Fotky: [ Link ]

prvni dve tak jak se slozi po koupi.. samozrejme ze blatnik a dalsi kravinky mam k tomu, ja ho tam nechtel, vypada to lepe bez nej... na dalsich fotkach kdyz jsem jej rozebiral z duvodu ze chod byl nejaky divny. Bohuzel jsem rozebral a vycistil naprosto VSE a az po skladani zpet jsem zjistil ze je to v tom prevodovem kolecku. Ale alespon jsem si rikal ze je vse fit, filtr vydrbanej a jen koupim prevodku.. Bohuzel za tu dobu jsem nabral 15kg vahy a tohle je spis pro strizlika nebo dite. Navic jsem na tom jezdil do garaze pro auto/moto a to s jinym bydlistem take padlo. Po vyladeni najel par kilaku, jelo to vic jak 50km/hod (zalezi na vaze cloveka) a rekl bych az nebezpecna rychlost (detem to jde uskrtit na mene).. celkove super stav, jen to chce dokoupit kolecko, seskladat a tradaaaa..

PS: rozebrat na dily a slozit je otazka 2hodin, je to snadne - navic rady a navody jsou vsude na netu..
o 24.10.2011, 22:09 | hawai | Upraveno: 2011-10-24 22:09:33
taky přemejšlim o prodeji, ale neni to přímo minibike, ale větší pitbike. na parkoviště nic moc, ale do terénu, lesa nebo na trať super, sranda neskutečná :-). více jsem psal tady: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3588 sekund.