Navštíveno 1717x

zacinam dopredu resit darek k narozkam pro pritelkyni, mate nekdo nakej dobrej napad?

24.10.2011, 20:30 |
rcman Nevím na co je tvoje přítelkyně. Ale já obvykle tyhle výročí a kulatiny s manželkou řeším nákým víkendem někde v hotýlku nebo něco podobnýho...
Večeře a nákej welnes pobyt k tomu...
Je toho plnej Slevomat a jiný stránky.
Případně spodní prádlo. Ale to vždycky trnu strachy jak jsem se trefil do velikosti...
Pak parfémy a když si nejsem tak nákou dárkovou poukazku at si může vybrat sama...
snad nevadí když se připojim(když tak mě smázněte :)..) a zeptám se co pro přítelkyni na Vánoce? už jste někdo něco pořídil?přemýšlím o tom už snad dva měsíce a nic mě nenapadá :/
já jsem koupil přítelkyni ke kulatinám řetízek s přívěskem ve tvaru srdce z bílého zlata..a docela jsem zabodoval :)
řeším něco podobného, mladá má v neděli 29tiny, tak taky přemýšlím

24.10.2011, 21:27 |
rcman maca123: Jako vždy jsem přesně podle stanoveného plánu ještě na vánoce nekoupil vůbec nikomu nic...
Pro manželku mám něco vymyšleného. Ale stále uvažuju že koupim nákej společnej týden pobyt někde v horách nebo něco podobnýho. Jinak parfém to vždycky zachrání. Naštěstí už vim kterej tak se to dá zvládnout..

24.10.2011, 21:34 |
bafis Vcera jsem byl u mamy a zrovna rikala ze udelali jeji kamosce slusny prekvapko, bylo to teda k 50tinam a pripravovali to par mesicu.
Jeji starej ji vzal do vinarny udajne jen veceri, ale kdyz tam vesli tak tam sedelo 50 lidi, pribuzni, znami, nektery nevidela cely roky, par dokonce od detstvi, jiny prijeli z druhy strany zemekoule....a po stenach vysely jeji fotky pekne ve sledu od narozeni az do soucasnosti....prej malem omdlela kdyz to videla. Prislo mi to jako skvelej napad, takovy dojemny, mozna se takova slezina fakt hodi spis k ty 50tce, ale i tak...

24.10.2011, 21:39 |
bafis Ted jsem si vzpomnel, kamos z jedny vesni tady kousek mel asi pred mesicem 40, ma dcery cca 15 let a ty udelaly obrovskej transparent s napisem "Vse nejlepsi k narozeninam tatinku" a dali na protejsi plot, aby to videl az bude rano cestou do prace vyjizdet z garaze. A protoze to bylo na hlavni silnici, mluvilo o tom cely okoli a rikal ze takovejch sms s blahopranim mu jeste neprislo....
jako já nemam žádnej plán:) celej život to dělam tak, že přidávám na dárky..ségře pro bráchu atd. :) mam už svůj systém :) páč co se týče nápadů a fantazie co koupit jsem ztracenej..bohužel pro tu moji kopretinku něco sehnat musim tak hledam inspiraci už měsíce dopředu :)
jinak to od Bafise je super, ale spíš k těm 50 a víš jak jsi psal..