Navštíveno 1422x

Víte někdo?
Četl jsem ,že to umí první dvě generace PS3..potom už ani ťuk..(prý chtěli podpořit PS3 proti PSX a PS2..)Nechci mít doma patnáct konzolí,jenom proto abych si zahrál starý hry(ještě navíc,který mám v originále).Chtěl bych si PS3 koupit,ale zároveň zahrát starý pecky,jako byl Tunnel B1,Alien,Speedfreaks,Die Hard,Time Crisis apod..
Má to nějaký řešení? ev.nemáte někdo na prodej starou PS3,co to umí? :-)

jj, šlo to na starých "fatty" 20, 60 a staršej 80GB verzii...
pouze 60GB verze (nové už dávno nelze)
na 40GB, 80GB, 120GB, 160GB, 320GB nelze !
taky jsem rezignoval a mam PS2 i PS3
na PS3 uz ps2 hry nespojazdnis, presne ako pisali chalani hore. Jedine lowcost riesenie je emulator v PC, jeden gamepad a fungujes. alebo ako Newman, kupit ps2.... :-(((
jasisoft: Právě,že PS2 mám a chtěl jsem se jí zbavit a koupit PS3..ale nechtěl jsem přijít o svoje oblíbený hry.. :-( a kupovat si PS3 víceméně potom jenom kvůli GT#5..to je na mne trochu luxus..
rustapha - u mna je to podobne. ps3 som chcel len kvoli gt5 a to za to tie prachy nedam. mam herne pc, kde spustim vsetky hry ake su na trhu. preto radsej kaslem na ps3, a po case kupim xbox, uz len kvoli moznosti spustat napalene hry.
OT: Osobne nemam problem kupit originalku, ale radsej si najprv hru vyskusam, nez kupit blbost. prachy doma netlacim tak ina moznost nie je. Takisto je to aj s muzikou - stiahnem mp3, ak sa mi to paci kupim origo. ak nie, vymazem.
risknout z Aukra verzi 60GB ale moc dlouho nepojede :-(
Ja koupil PS3 dohral GT5 a PS3 prodal :) Sice jsem prodělal litr, ale za tu hru to stálo.

25.10.2011, 17:02 |
hanx jasisoft: pravidelně snad každej rok nebo půlrok se snažím zprovoznit na PC emulátor PS2 ale pokaždý bezúspěšně, funguje na tom tak jedna hra z dvaceti.. Už jsem to dlouho nezkoušel, změnilo se něco? Máš/znáš nějakej funkční emulátor?
PS2 prodej, spousta z tech her co si jmenoval ma nejaky nastupce na ps3 a utapet se porad v nostalgii je na picu, joooo tenkraaat to se hraaaaloooo, too byly hryyy ... a za zadama ti utika God of war 3 nebo Mortal Kombat 9 ,jenom proto ze ses omezenej nejakou prahystorickou time crysis (ktera vysla i na ps3).
cr4sh3r dohral GT5 ? vsechno na zlato, vsehny auta unlock
jestli ano, tak smekam
tak to já taky.
dostal jsem se do fáze, kdy na postup potřebuju koupit nějaký speciální auto a to koupit nejde, tak jsem zatuh a už asi půl roku nehrál...
si rikam, ze dohrat gt5 komplet vsechno vcetne vsech aut je hoooodne veka paskovina
Profesorskej: Já se ale nechci utápět v nostalgii,já si to chci zahrát.... :o)