Navštíveno 1622x

23.10.2011, 11:30 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-10-23 11:33:04
Strasny, dival jsem se na to a videl jsem tu jeho sundanou helmu a jak tam bezvladne lezi, fakt strasny. Edwards se snazil mu uhnout, ale nemohl s tim nic delat. Strasny, pravdu strasny.
Colin tohle bude videt do konce zivota :/
Paradoxem je taková ta klasika, kdyby se mu nesnažili vyhnout a jeli tu stopu, co je tam vyjetá, tak by asi projel kolem nich a oni by ho minuli, ale kdyby je kdyby... :-(
HIGH: no jo, ale toto je prostě lidský reflex... snažíš se vyhnout ikdyž víš, že bys měl jet stejně ve stopě. Je to tak se vším a ti kluci s tím musí holt počítat, každopádně je to moc smutné, jako téměř každá smrt.

23.10.2011, 12:15 |
relax Je to smutný, bohužel v takovym sportu se to stává, ale jako mrazik - nezávidi ani Edwardsovi, taková situace člověka určitě poznamená :(
jj, ale zase člověk musí říci, že umřel při tom, co měl nejraději, co ho bavilo a čím žil a to si myslím je pořád lepší než kdyby jinak...

23.10.2011, 12:36 |
Tony (M)
Podle mě bude z toho v háji bude hlavně Valentino. Tu helmu mu totiž sundal on, alespoň to tak vypadá. Colin mu najel na záda.

23.10.2011, 12:53 |
Veva Teď jsem to na internetu četl, to je strašný :-(
RIP

23.10.2011, 13:05 |
bafis Tony : myslim ze Rossi se ho ani nedotkl...
Tony Rossi mu prejelmaximalne ruku a i to je diskutabilni, ten naraz sel od Edwardse. Nicmene jako vzor mel Simoncelli prave Valeho, dokonce mel jeho plakat doma.

23.10.2011, 13:37 |
Alííí Uf, strašný. :-( Z těch záběrů mi běhá mráz po zádech...
R.I.P.
neskutečný, není co napsat R.I.P.
tohle jsem našel, prostě nova to ještě spomalý, hnusný jako prase
[ Link ]
Sileny :((( at je mu zeme lehka...
Přijedu z Brna k našim a první co mi mamka říká mezi dveřma je, že Marco umřel. Koukal sem jak puk, u nás se motorkama docela žije, jelikož segra jezdí taky, i když trochu jinou třídu. Škoda takovýho mladýho života. Ten toho měl chlapec ještě hodně před sebou :o((
hrozně smutná událost, ani sem tomu nechtěl věřit, když jsem se to dozvěděl
Ufff koukal jsem live po snídani a teď se vrátil ze stavby a je mě hodně špatně :-/ Upřímnou soustrast jeho blízkým a rodině :-(
koukal jsem a kdyz jsem videl tu havarku rikal jsem si ze to nemohl prezit... bohuzel se to vyplnilo :O/
bylo to tak že ho trefil Vale na hlavu a po nárazu mu helma odlítla, v jednom opakovanym záběru to bylo dost vidět.
Tady jedna fotka kde je to taky zřejmé:
[ Link ] Je to strašná škoda a Edwards ani Vale za to nemůžou, Simonceli udělal chybu a snažil se do poslední chvíle pád ustát, kdyby motorku hned zahodil tak to mohlo být v pohodě, ale byl to bojovník:-( Nicméně se stalo a je to neskutečně smutný, tím spíš jaký byl Simonceli pohodář.
Snad se z toho rodina brzy dostane a přeju upřímnou soustrast. Neméně pak Edwardsovi a Velemu aby se přes to dostali, jsou to profíci ale stímhle se člověk dost špatně srovnává i když jim nelze přiřknout žádnou vinu.
:-(
viděl jsem pouze start (a asi 2min závodu jak se Abraham pere o predposledni misto s Japoncem) a říkal jsem si v duchu, že kdyby jeden položil druhej za nim ho přejede a nemůže s tim nic dělat. Ja měl tu předtuchu hodně realnou, ale nevěděl jsem kdo a kdy ale doopravdy jsem si to říkal.
Síla !!!
Dneska na nově ve právách první hovor s Valentinem. Říkal tam, jací to byli kamarádi a usmíval se. Ale asi spíš proto, že si chce pamatovat jen to hezké a ne tu nehodu. Pak ještě pustili co říkal otec Marca a to bylo smutnější.
Jojo, koukal sem. No, Valentino je svůj, takovej smíšek, ale určitě to nebylo tak, že se vysmíval, spíš je to jak říkáš ty Fordíku. Je vidět, že ten otec je rozumnej. To že jim spadl z nosítek, tak je to blbý,ale určitě tam je stres a všechno i těch lidí, co ho nakládali atd.
Otec to řekl dobře, to že jim spadl, to nemá na nic vliv.