Navštíveno 839x

23.10.2011, 11:08 |
MH13 Sháním auto a po 3 cestách napříč republikou zbytečně bych chtěl někoho poprosit o pomoc s výběrem auta...
Jde o to, že jsem si vybral jeden kousek na netu a stojí ve Zlíně-Malenovicích v autobazaru UNICARS.
Nenašel by se tu nějaký člen, který by pro mě udělal to, že by tam zajel a auto okoukl a dal mi podrobné info jak se mu auto jeví v reálu? Z mojich zkušeností musím říct, že poslední dobou nemají bazarníci soudnost a do telefonu navykládají spousta věcí a realita je potom úplně někde jinde:-(
Mám to do Zlína 400km, tak se mi už na další výlet úplně zbytečně nechce...
Nebo nezná někdo ten bazar nebo neměl někdo zkušenost s tímto prodejcem?
Zbytek info buď do SZ nebo můžem po emailu.
Kdyby někomu připadalo, že jeho čas je až příliš drahý, tak bych třeba při případné cestě do Zlína zavezl lahvinku:-)
Díky
Ahoj, škoda že si to nenapsal dřív. Dnes už zase odjíždím pryč a nevím kdy se vrátím domů. Každopádně jednu zkušenost mám, teda kamarád. Také si vybral auto a do telefonu supr stav, dojel a auto bylo naleštěné atd... Po 14 dnech mu postupně klekalo několik věcí. Holt to auto bylo prostě TOP stav :)
v úterý budu ve Zlíně, tak mi na mail napiš, co vše chceš vědět a jestli mi to vyjde, omrknu to ;-)

23.10.2011, 14:57 |
Drtič V pondělí jedu přímo do Unicarsu na garančku. Omrknout možu

23.10.2011, 17:35 |
wrkos Klidně napiš email, mám to kousek

23.10.2011, 19:56 |
MH13 Díky moc za ochotu členů, vážím si toho.
Oslovil jsem tedy emailem Drtiče,který tam zítra jede na garančku a Wrkose který to má kousek.Kdyby se mi zítra nedostalo žádné info, tak poprosím zítra o pomoc Mishana, který tam má cestu v úterý.Díky moc kluci všem...
a kdyby Ti ani tohle nevyšlo,tak dej vědět - mám to 2km z práce ... kdyžtak se ozvi na mail.

24.10.2011, 14:33 |
Drtič Chlapi, už jsem mu psal maila, ale jelikož mám v hlavě nasráno a měl jsem tam byt na 8 a já, že na devět, což jsem sice měl napsané, ale zafixované jsem měl tu desítku, tak jsem tam volal a přeobjednali mě na příští pondělí. Takže pokud můžete, mrkněte tam prosím někdo jiný.

24.10.2011, 20:51 |
MH13 Díky chlapi všem za ochotu.Wrkos už tam na bazaru byl a zjistil mi opravdu toho dost,takže tímto mu děkuji.
Všechno info mám.