Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > historie a současnost dění ČR

o Navštíveno 804x o
o 23.10.2011, 09:14 | Petura
Sleduete seriál Expozitura, o kterém se vedou dost vášnivé disuse, jestli to a to se opravdu skutečně stalo nebo to je nafouklá filmařská bublina? Zajímá vás skutečná realita, která se stala a 100% stále děje v ČR?
Dostal doporučení na knížky Kmotr Mrázek od novináře z MF Jaroslava Kmenty. [ Link ] a [ Link ]
Nejsem žádný knihomol a poslední knížku jsem přečetl před hodně dlouhou dobou, ale první díl jsem zhltnul za včerejší večer.
Je zde popsáno dost věcí a kauz, které si matně pamatuji z dob, kdy se mnou začala cloumat puberta a tudíž jsem těmto událostem nevěnoval pozornost, ale přesto si na dost věcí vzpomínám. A je až neuvěřitelné co se kde stalo a kdo všechno za tím stál. Neumím to popsat pocit, který mám po přečtení prvního dílu, ale těším se až přelousknu i druhý díl a dozvím se další věci ...
Fakt doporučuji každému, kdo ještě nečetl a zajímá ho zákulisí toho co denně slyšíme a vidíme ve zpravodajství. Je fakt neskutečné co kdo vymyslel a hlavně kdo dané věci dál posvětil (a my to sponzorujeme)
Dál se chystám na knížku od Janka Kroupy - Zločin jako porfese [ Link ]
Né že by se ze mě stával publicista, ale řekl bych že takovýto skutečný příběh dá víc než přiblblá růžová ordinace a další seriály podobného typu.

o 23.10.2011, 09:30 | Phitypaldy
To co vidime, cteme, slysime z medii tak je jen 10% toho co se opravdu deje.
o 23.10.2011, 09:35 | CRK
Petura: to ti muzu i potvrdit, prectenim tehle knizek z tebe publicista opravdu nebude ;-)
o 23.10.2011, 12:58 | Veva
Po přečtení všech tří dílů Kmotra Mrázka od Kmenty mi tak trochu otevřeli oči... Ani se nedivím co a jak se vše děje, když jde zmanipulovat dá se říct úplně vše.
Kmenta to napsal hodně dobře.
Docela jsem koukal jak dlouhé prsty Mrázek měl, na jednu stranu musím říct, že to byl frajer co vše dokázal!
o 23.10.2011, 14:11 | HIGHTOWER
Veva: Ale i mafiáni musí mít nějaké hranice, on je neměl a proto dopadl tak, jak dopadl :-D
o 23.10.2011, 14:32 | Veva | Upraveno: 2011-10-23 14:33:42
Highty: to je jasný, byl nenažraný, chtěl pořád víc a víc, ale zase kdyby si člověk neudával cíle, tak se nikam nedostane :-)
edit: udělal chybu, že kašlal na svou ochranu, ale stejně by k tomu jednou došlo
o 23.10.2011, 14:38 | HIGHTOWER
když by nebyl zastřelen, byl by zavřený, takže se to uzpůsobuje tomu, co je jednodušší :-)
o 23.10.2011, 15:00 | Petura
no jedno se mu upřít nedá, a to že byl dobrej obchodník a manager ...
protože takový přehled jako měl, asi nemá nikdo a to kam až dosahoval svým vlivem je fakt neskutečný

o 23.10.2011, 15:30 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-10-23 15:30:17
tak to každopádně
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3692 sekund.