Sleduete seriál Expozitura, o kterém se vedou dost vášnivé disuse, jestli to a to se opravdu skutečně stalo nebo to je nafouklá filmařská bublina? Zajímá vás skutečná realita, která se stala a 100% stále děje v ČR?
Dostal doporučení na knížky Kmotr Mrázek od novináře z MF Jaroslava Kmenty.
[ Link ] a
[ Link ] Nejsem žádný knihomol a poslední knížku jsem přečetl před hodně dlouhou dobou, ale první díl jsem zhltnul za včerejší večer.
Je zde popsáno dost věcí a kauz, které si matně pamatuji z dob, kdy se mnou začala cloumat puberta a tudíž jsem těmto událostem nevěnoval pozornost, ale přesto si na dost věcí vzpomínám. A je až neuvěřitelné co se kde stalo a kdo všechno za tím stál. Neumím to popsat pocit, který mám po přečtení prvního dílu, ale těším se až přelousknu i druhý díl a dozvím se další věci ...
Fakt doporučuji každému, kdo ještě nečetl a zajímá ho zákulisí toho co denně slyšíme a vidíme ve zpravodajství. Je fakt neskutečné co kdo vymyslel a hlavně kdo dané věci dál posvětil (a my to sponzorujeme)
Dál se chystám na knížku od Janka Kroupy - Zločin jako porfese
[ Link ] Né že by se ze mě stával publicista, ale řekl bych že takovýto skutečný příběh dá víc než přiblblá růžová ordinace a další seriály podobného typu.