Navštíveno 661x

Sháním pár(2) tlačítek na NTB Acer 5920 a nechce se mi kvůli tomu kupovat celá klávesnice za několik stovek. Pokud někdo umí sehnat ať se ozve sem, nebo na mail. Díky

21.10.2011, 22:12 |
koren clovek pracujici v servisu acer se urcite neozve, neb kazdy takovy jedinec po 14 dnech tj 336 hodinach v praci non stop zemre vycerpanim...
nekdo sem daval kontakt na osobu s hromadou dilu na starsi ntb, snad se dokonce resila i klavesnice. ale uz to bude nejaka doba
koren voe :-D
doufám že se někdo ozve, kdo by mohl něco mít, tlačítko pasuje z více modelů, každopádně musí být bílé...

23.10.2011, 09:56 |
cuir v aceru jsem delal. i dele jak 14 dnu :D
pristup k dilum uz nemam ,ale koupit novou klavesnici mi neprijde tak strasna pakla.
jinak klavesnice by mela byt shodna s temito notebooky
Acer Aspire 4520 4710 5315 5520 5710 5720 5920
no a jinak by bylo vhodne napsat jake klavesy chces, protoze kazda je atyp. Ma jinak resenej zamecek a uchyceni na kovovou desku klavecnice.
No a pak taky jde o to jestli potrebujes jen klavesu a nebo aji ten zamecek a obcas je poskozen aji primo uchyt na klavesnici..takze nekdy nepomuze ani klavesa se zameckem.
jinak na netu sem nasel cenu za klavesnici nejakejch 560kc s dopravou zdarma.. Takze bych sel touhle cestou...pochybuju ze se ti nekdo ozve. V Aceru jsou dost prisne podminky a kontroly a nikdo si nedovoli vynest dily. Ikdyz klavesa by se dala. Jenze je otazkou jestli to chce nekdo riskovat.
vymena klavesnice je otazka 10 minut.
Nakonec jsem ji sehnal na aukru za 300,- což je zadarmo pomalu....